Mardin’in Dargeçit ilçesinde operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çıkan çatışmada yaralanan askerlerden 1’i şehit oldu.
Mardin İl Jandarma Komutanlığınca, Dargeçit ilçesi kırsalındaki Yanılmaz Mahallesi’nde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun olduğu istihbaratı üzerine başlatılan operasyonda, güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden 1’i, kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.
Yaralı askerin tedavisi sürerken, bölgede operasyon devam ediyor.

20 GÜN ÖNCE EVLENMİŞTİ
Mardin Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban’ın, Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi üzerindeki Özmercan apartmanına gelen askeri yetkililer, acı haberi şehidin ablası İlknur Çalış’a verdi. Şehit Muhammat Çoban'ın babası ile annesinin ayrılması nedeniyle 12 yaşından beri ablası ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Şehidin ablasının yaşadığı binanın önüne Türk bayrağı asıldı, belediye ekipleri de taziye çadırı kurdu. Şehit Muhammet Çoban'ın 20 gün önce Sanem Çoban ile evlendiği öğrenilirken, acı haberi alan yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mardindenacihaber1askersehit209662h.htm
Şule Çet cinayetinde skandal karara skandal paylaşım: "Herkese inat hoşbuldum canım"10 izlenme
Yeniden hesaplandı: İşte Ocak'ta kalem kalem zamlı memur ve emekli maaşı tablosu44 izlenme
İfade işlemleri başladı! Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a 40 sayfa soru83 izlenme
Emekliden kurban isyanı: "3 bin lirayla tavuk kesemeyiz"18 izlenme
CHP'li vekil yayınladı: İşte Türkiye'nin il il icra sayısı!44 izlenme
Özgür Özel “boykot” dedi! Cevap Fahrettin Altun ve Ebubekir Şahin’den geldi23 izlenme
AKP'li başkan fena yakalandı: Porno hesabını takibe aldı!132 izlenme
Havalimanı ihalesinde garip işler!45 izlenme
AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan su zamlarına skandal savunma! "Suyu ucuzlatırsak daha çok kullanırlar"
Yılın espirisi Bakan Zeybekci'den "En yüksek asgari ücreti ödeyebilen ülke Türkiye'dir !"
Yağmur gibi gelen zamların ardından vatandaş aç kalmamak için bunu yapmaya başladı!
FETÖ’nün şirketleri AKP’lilere ekmek kapısı oldu! Flaş atamalar!