Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye şirket çalışanlarına bayram öncesi ikramiye müjdesi verdi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının 4. oturumuna başkanlık eden Başkan Yavaş’ın, Meclis gündemine taşıdığı başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edildi.
Belediyede çalışan memurlara 25 yıl sonra ilk kez bayram ikramiyesi verilmesi yönünde talimat veren Başkan Yavaş, şirket çalışanlarını da sevindirdi.
Mecliste oy birliği ile kabul edilen Başkanlık yazısında;
“Belediye şirketlerinde 696 sayılı KHK ile işçi kadrolarına geçirilen işçiler dışındaki diğer işçilerden toplu iş sözleşmesi bulunmayanlar ile toplu iş sözleşmesinde bayram için ödeme düzenlenmeyenlere 2019 yılı Kurban Bayramı’nda 13 günlük yevmiyenin sosyal yardım olarak ödenmesi, belediyemiz birimleri, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüklerinde hizmet alımı yoluyla çalışan şirket işçilerine ödenecek sosyal yardımın ilgili belediye şirketi ile imzalanan hizmet alımı sözleşmesi kapsamında gereken iş ve işlemler yapılmak suretiyle karşılanması, belediye şirketlerinin kendi idari personeli olan işçilere ödenecek sosyal yardımın ise ilgili belediye şirketince karşılanmasına ilişkin teklifimizin meclis kararına alınmak üzere…” ifadeleri yer aldı.
Sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında vatandaşların Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Yavaş, “Bizi izleyen halkımızı ve siz değerli meclis üyelerimizin kendilerinin ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Cenabı Allah’tan nicelerine eriştirmesini niyaz ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 5. oturumuna başkanlık eden Meclis 1. Başkan Vekili Fatih Ünal ve parti grup temsilcileri de vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.
https://halktv.com.tr/gundem/mansuryavastanbelediyecalisanlarinabayrammujdesi401370h
İsmailağa cemaati Kızıl Goncalar dizisini hedef aldı, set çalışanı yapılan saldırıları açıkladı55 izlenme
Aziz İhsan Aktaş’a EÜAŞ’tan dev ihale verilmiş71 izlenme
Sağlıkta rüşvet çarkı! Para karşılığı reçete ve rapor yazdı23 izlenme
Merkez Bankası’nın faiz indirimiyle dolar 11’i geçti! Bundan sonra ne olacak?51 izlenme
Canlı yayında birbirlerine girdiler! Fransız televizyon kanalı sunucusu İsrail ordu sözcüsünü yayından aldı57 izlenme
Ekonomik sıkıntılar memurları da isyan ettirdi! “Donumuza kadar sömürülüyoruz’’140 izlenme
Ortağı suç örgütüne üyelikten yargılanan şirkete 957 milyon TL'lik ihale! Bilin bakalım şirket kimin akrabasın ait?45 izlenme
ADD, Tuzla Piyade Okulu'nda ihraç edilen teğmenler için suç duyurusunda bulundu: Ata'yı savunmak suç mu!38 izlenme
Koronavirüs önlemleri: Cep telefonu temizliği nasıl yapılmalı?
Hapisteki PKK’lıya tahliye Kandil’den inene indirim
Bakan Tekin’den gazetecilere tartışılacak hediye
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal: "Halk elinden geleni yapıyor. Ne yazık ki havadan hala yeterli bir müdahale yok. Bursa, kıyameti yaşıyor"