Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye şirket çalışanlarına bayram öncesi ikramiye müjdesi verdi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının 4. oturumuna başkanlık eden Başkan Yavaş’ın, Meclis gündemine taşıdığı başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edildi.
Belediyede çalışan memurlara 25 yıl sonra ilk kez bayram ikramiyesi verilmesi yönünde talimat veren Başkan Yavaş, şirket çalışanlarını da sevindirdi.
Mecliste oy birliği ile kabul edilen Başkanlık yazısında;
“Belediye şirketlerinde 696 sayılı KHK ile işçi kadrolarına geçirilen işçiler dışındaki diğer işçilerden toplu iş sözleşmesi bulunmayanlar ile toplu iş sözleşmesinde bayram için ödeme düzenlenmeyenlere 2019 yılı Kurban Bayramı’nda 13 günlük yevmiyenin sosyal yardım olarak ödenmesi, belediyemiz birimleri, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüklerinde hizmet alımı yoluyla çalışan şirket işçilerine ödenecek sosyal yardımın ilgili belediye şirketi ile imzalanan hizmet alımı sözleşmesi kapsamında gereken iş ve işlemler yapılmak suretiyle karşılanması, belediye şirketlerinin kendi idari personeli olan işçilere ödenecek sosyal yardımın ise ilgili belediye şirketince karşılanmasına ilişkin teklifimizin meclis kararına alınmak üzere…” ifadeleri yer aldı.
Sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında vatandaşların Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Yavaş, “Bizi izleyen halkımızı ve siz değerli meclis üyelerimizin kendilerinin ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Cenabı Allah’tan nicelerine eriştirmesini niyaz ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 5. oturumuna başkanlık eden Meclis 1. Başkan Vekili Fatih Ünal ve parti grup temsilcileri de vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.
https://halktv.com.tr/gundem/mansuryavastanbelediyecalisanlarinabayrammujdesi401370h
Bayrampaşa'da yeni yönetimin ilk icraatı belli oldu: Hasan Mutlu'yu takipten çıktılar!8 izlenme
Memurun kampına yüzde 30 zam!59 izlenme
Akif Beki açıkladı: Sedat Peker’e gönderilen mesaj73 izlenme
Sağlık çalışanları ikinci zirveyi anlatıyor: Yorulduk ve tükendik54 izlenme
TBB, parayla vatandaşlık uygulamasının iptali için Danıştay’a başvurdu!40 izlenme
Otogarda korkutan ölüm! Yolculuk yaptığı otobüsün altında ezilerek can verdi.25 izlenme
AKP’de deprem sürüyor: Yeneroğlu’nun ardından ’15 AKP’li daha istifaya hazırlanıyor’ iddiası!190 izlenme
'Kademeli normalleşme' genelgesine AKP'li isimden ağır eleştiri! "Acilen revize edilmeli"47 izlenme
Gezi Direnişi'nde hayatını kaybedenleri anmak isteyen bir grup Tarlabaşı'nda ablukaya alındı, gözaltılar var
İsrailli hahamdan kan donduran sözler! "Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor"
Canan Kaftancıoğlu'nun koruma polisleri geri çekildi
Şık Makas işçileri 57 gündür direniyor: "Hakkımızı arıyoruz! Sesimizi duyun artık! Haklarımızı verin!"