Mamak'ın AKP'den CHP'ye geçmesiyle panolara Atatürk posterleri asıldı

34 izlenme 09 Nisan 2024
Reklamlar

Mamak'ta reklam panoları değişti. AKP'li eski belediye başkanının panoları yerine Atatürk posterleri asıldı. O anları görüntüleyen vatandaş "Mamak'ta değişim başladı"

Ankara'nın Mamak ilçesi, uzun yıllardır AK Parti'nin kalesi olarak biliniyordu. Ancak son seçimlerde yaşanan değişimle birlikte Mamak, CHP'ye geçti. 

Bu değişiklikle birlikte ilçede bulunan reklam panolarında eski başkan Murat Köse'nin millet kıraathanesi projesini anlatan afişler indirilerek yerlerine Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleri asıldı. Bu değişim, ilçede yeni dönemin ve siyasi tercihlerin simgesi olarak kabul ediliyor.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Reuters duyurdu: Doğalgaz ve elektriğe büyük zam yolda! Ümit Özdağ'dan Öcalan iddiası! "Serbest kalmakla kalmayacak. Ankara'ya gelecek yeni bir parti kurarak başına da geçecek. İstenilen bu" AKP’li Kavakçı ‘İBB bursu’ paylaşımına açtığı davayı geri çekmek için para istemiş! Çektikleri TikTok videosu pahalıya patladı: Rusya Soçi'de İHA saldırısıyla yanan petrol tesisinin önünde dans eden üç genç gözaltına alındı