Malatya'da deprem anında binaların yıkılışı saniye saniye havadan görüntülendi

74 izlenme 22 Şubat 2023
Reklamlar

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli saat 04.17'de, 7.7 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından, aynı gün saat 13.24'te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve Malatya'da da şiddetli hissedilen depremde binaların çökmesi, havada görüntü alan drone ile kaydedildi.


6 Şubat, sabah 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24’te meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki 2’nci deprem, Malatya’da da yıkıma neden oldu.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşanan ilk depremin kentte uğrattığı zararı havadan görüntülemek için havalanan drone, ikinci depremi görüntüledi.

Dron kamerasına yansıyan görüntülerde; depremin şiddetiyle çevrede bulunan binaların yıkılması yer aldı. (DHA)

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kıyılar Emine Erdoğan’dan sorulacak! ‘Ekonomi resesyona sürükleniyor’ Danıştay hakimi bile duble MTV için dava açtı CHP'li Tanal'dan AKP il başkanının 'Atatürk heykeli' sataşmasına yanıt!