İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması sonrası protestolara katıldıkları için öğrencilerin tutuklanmasına yönelik tepkiler devam ediyor.
CHP Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili videolu bir mesaj yayımladı.
Tanal, öğrencilerin tutuklanmasının adaletin utancı olduğunu belirterek, "Adalet öğrenciyi hapsetmez" cümlesini tam 27 kez tekrar etti.
Tanal'ın açıklaması şöyle:
"Demokratik haklarını gösteren öğrencilerin tutuklanması hukukun utancıdır. Cezaevindeki her öğrenci hukukun utancıdır. Gençleri değil adaletsizliği yargılayın. Gençleri değil adaletsizliği yargılayın. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Adalet, öğrenciyi hapsetmez. Cezaevindeki her öğrenci, hukukun utancıdır. Gençleri değil adaletsizliği yargılayın."
Tele1
Fazıl Say'dan İnce'ye mesaj 'Sayın İnce yazdıklarımı lütfen okuyun'
Saadet Partili Belediye Başkanı AKP'nin skandalını ortaya çıkardı!
Atama bekleyen öğretmen canına kıydı! Arkasında bıraktığı not herkesi ağlattı
Erdoğan'ın memleketi Rize'de ucuz ekmek kuyruğu
ÇAYKUR Genel Müdürü Erdoğan'ın istiyor diye istifa etti!
Elektrik Mühendisleri Odası'ndan uyarı geldi: "Yandaşa kadro açıyorlar!"
Rus profesöründen gizemli ölüm
Akdeniz’de neden petrol ve gaz aramıyoruz?
Mal varlığı için "Mülk Allah'ındır" diyen Turgut Altınok'a Ece Üner'den müthiş cevap! 'Elbette mülk Allah’ındır da emanet ne kadar?'
Yunus Emre Göçer'in ölümünde yeni gelişme: Eşi polisler ve savcılar hakkında suç duyurusunda bulundu
14 yaşında evlendirilen kadın, ‘6 yaşındaki çocuğun istismar’ı sorulunca gözyaşlarını tutamadı 'Ben de 14 yaşındadydım 10 milyar başlık parasıyla evlendirildim'
İptal edilen o sınav tekrar nasıl geçerli sayıldı?
"Yanılırsam şirketi kapatırım" demişti, yine anket açıkladı!
'AKP için büyü bozuldu'