“Kara para aklamak”, ”Vergi usul kanuna muhalefet” ve ”Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek” suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında mahkemeden tahliye kararı çıktı.
Halk Tv’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, haklarındaki soruşturma henüz tamamlanmayan Dilan Polat, Engin Polat ve diğer tutuklu isimlerin “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliyeleri istendi. Savcı, “Örgüt kurma ve yönetme” suçu ile “kara para aklama” suçu bakımından ise dosya üzerindeki çalışmaların devam ettiğini belirterek tutukluluklarının devamını talep etti.
Dosyayı inceleyen İstanbul Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği ise tutuklu sanıkların avukatlarını dinledikten sonra tüm şüpheliler hakkında “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliye kararı verdi. “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin aklanması” suçu bakımından ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
Tele1
Bekir Ağırdır'dan çarpıcı 'İmamoğlu kararı' değerlendirmesi: "Erdoğan'ın şimdi iki başka hedefi daha var"39 izlenme
Kızıl Goncalar'a büyük ceza: 'RTÜK, tarikat ve cemaatlere boyun eğdi'47 izlenme
Bahçeli, Suriye'deki Alevi katliamına tepkiler için CHP'yi suçladı15 izlenme
Normal Rahatsızlıkla Karıştırılan 4 Kalp Hastalığı Belirtisi42 izlenme
Bitmeyen yol 4. kez sular altında kaldı!31 izlenme
Cem Küçük 'İstihbarat aldım' diyerek açıkladı: İşte 2024 asgari ücret rakamı74 izlenme
Şanlıurfa’dan vahim fotoğraflar! İnce ve Demirtaş oyları çöpten çıktı!2260 izlenme
Meclis Deprem Araştırma Komisyonu'na yaptığı sunumda Prof.Dr.Kumral: Ucuz Suriye demiri ölümleri katlıyor41 izlenme
Hüsnü Mahalli 'Bu hamle Meral hanımın ve partinin intiharıdır'
Millet İttifakı’ndan büyük İstanbul mitingi
Muhafazakâr fenomen TikTok'ta parayı kırıyor: Fatma Soydaş 42 dakikada rekor para kazandı
3 grafikte büyük düşüş: TL dolar karşısında liderlikten sonunculuğa geriledi!