Mağdur aileler Avcılar Hospital önünde: "3 sefer entübe yaptılar çocuğuma"

29 izlenme 20 Ekim 2024
Reklamlar

Özel hastane çetesi soruşturmasında kapatılan eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi Avcılar Hospital'in önüne gelen bir mağdur, "3 sefer entübe yaptılar bebeğime" diye isyan etti.



Özel hastane çetesinin işlediği cinayetlerin ardından mağdur aileler isyan etti. Çetenin yargılandığı iddianamede adı geçen ve kapatılan 10 hastanenin arasında yer alan ve eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi olan Avcılar Hospital önüne gelen mağdur aileler kapıları yumruklarayak öfkesini gösterdi. 

Hastanede daha önce tedavi görmüş bir çocuğun yakını yaşadığı zor zamanlara tepki göstererek, "Benim yavrum 2 ay burada yattı. 300 gram kilo verdi. 2 kilo 400 gram ile yattı, 2 kilo 100 gramla çıktı. Süt sağdık getirdik vermediler çöpe attılar. 3 sefer entübe yaptılar bebeğime. Burayı yakarız" diye isyan etti.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yabancı uyruklu grup, doğum günü kutlamasında Türk lirası yaktı! Sigarayı turiste 4 Euro’ya Türk'e 52 TL’ye satmaya kalkan uyanık esnaf kameraya böyle yakalandı Erdoğan’ın sözleri İngiltere’de gündem oldu: Savaş çıkarmayı mı planlıyor? Sigaraya büyük bir zam daha geldi