Lüks arabasıyla Finlandiya’dan Türkiye’ye gelen gurbetçiden pahalılık isyanı: “Türkiye çok pahalı, burada yaşanmaz”

43 izlenme 21 Temmuz 2024
Reklamlar

Tatil için lüks aracıyla Finlandiya'dan Türkiye'ye gelen gurbetçi ülkedeki pahalılığa isyan etti.



Türkiye'deki yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı sadece ülkede yaşayan vatandaşları değil, gurbetçileri ve yabancı turistleri de isyan ettirdi.

Yerli vatandaşlar, özellikle tatil bölgelerindeki aşırı yüksek fiyatlardan dolayı Yunanistan'ı tercih ederken, memleket hasretiyle Türkiye'ye gelen gurbetçilerde ülkedeki pahalılıktan şikayetçi oldu.

"BURADA YAŞANMAZ BEN GİDİYORUM"

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise buna örnek niteliğinde.

Lüks arabasıyla Finlandiya’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi, ülkedeki pahalılıktan yakınarak, "Türkiye çok pahalı burada yaşanmaz gidiyorum ben" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Öğretmen maaşı 10 yılda yarı yarıya eridi! Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini öldürmüştü: Cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Eski TFF Başkanvekili Arıboğan'ın ifadesi ortaya çıktı: Baransu ile 101 görüşmeye 'hatırlamıyorum' yanıtı Çocuk parkı gitti şezlonglar geldi!