Lübnanlı gazeteci canlı yayında bombardımana yakalandı

29 izlenme 24 Eylül 2024
Reklamlar

İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a saldırıları sürdürürken gelişmeleri aktaran Lübnanlı gazeteci Fadi Boudia da canlı yayında İsrail'in bombalarına hedef oldu.



İsrail Lübnan'a yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarında sivilleri hedef almaya devam ediyor. İsrail ordusunun saldırıları sırasında Lübnanlı gazeteci Mara İnternational Network Yönetmeni Fadi Boudia canlı yayında bombardımana yakalandı.

Gazeteci Fadi Boudia yayın sırasında yakından gelen şiddetli bir sesle irkilirken arkadaki paravanın takılı olduğu duvar patlayarak üzerine devrildi. Fadi Boudia'nın patlama ile birlikte bağırarak öne fırlaması yayına yansıdı.

İlk bilgilere göre İsrail saldırısında yaralandığı belirtilen Lübnanlı gazeteci Fadi Boudia'nin sağlık durumu hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Konut fiyatlarında korkunç artış: Son bir yılda yüzde 145! Yaşlılık maaşı alan vatandaşlar isyan etti: "Hani 3'te 1'ini verecekti onu da vermedi. Nereden yetecek ne alacaksın 5 bin 400 liraya. Aç susuz idare ediyoruz" Türkiye'de Twitter, Youtube ve Netflix kapatılabilir mi? Sultangazi'de karneleri karaçarşaflı biri dağıttı !