Son günlerde iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen ve haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu.
"KOCAMIN KARISIM"
Geçtiğimiz günlerde ise Polat çiftinin, Beykoz Emniyeti önünde arabalarıyla çektiği video yeniden gündem olmuştu. Ne iş yaptığı sorulan Polat, "Kocamın karısıyım." diyerek arabayı sürmüştü.
KIRCA'NIN SKECİ, POLAT'IN LÜKS ARAÇLARINI AKLA GETİRDİ
Levent Kırca'nın eski bir skecini paylaşan argodiliedebiyati isimli sosyal medya hesabı, Polat çiftinin durumuna benzetti. O skeçte Levent Kırca, lüks araç alan oğluna ısrarla "Bu arabanın parasını nereden buldun?" diye sormuştu. Oğlu "İhracat yaptım.", "Turizme yatırım yaptım.", "İstihdam yarattım." gibi cevaplar verse de Kırca tatmin olmamış, oğlu ise sonunda "Aman baba be. Banka kurdum, kendi kurduğum şirketlere usulsüz krediler verip bankanın içini boşalttım. Bankayı hortumladım." yanıtını vermişti.
POLAT ÇİFTİ HAKKINDAKİ İDDİALAR
Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun soruşturma yaptığı ortaya çıktı. Polat çifti hakkında "Suç örgütü kurmak ve yönetmek", "Suç örgütüne üye olmak", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak" ve "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.
Odatv.com
'Markette sütün litresi 21 liraya çıkabilir'
İstanbul'da yoldan geçen kadına saldıran köpeğin dehşetiyle ilgili 1 kişi tutuklandı
Tehdit ve tacizden serbest kaldı, 'Erdoğan'a hakaret'ten tutuklandı!
Mimar Sinan’ın eseri satışa çıkarıldı, kapısına kum çuvalları yığıldı
AKP'li başkan salon vermedi CHP'nin yemeği mitinge dönüştü! “Tıpkı Cumhurbaşkanı ağabeyi gibi korkuyor. Ekrem ağrılarından korkuyor”
AKP'li belediye meclisi üyesinden Akşener, Kılıçdaroğlu ve ailelerine ağır saldırı: "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!"
Bingöl’deki depremin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı!
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş: "Altın ve inşaat sektörü Suriyelilerin eline geçti"
Saray’ın müteahhidine deprem bölgesinden ihale üstüne ihale
Vatandaş simite yanaşamıyor, esnaf zam yapmaya korkuyor