Gültekin "Kongreye bağladığı anneye 'Sen kurtuldun, senin için büyük bir makam, asıl biz kendimize ağlayalım' diyor. Kendine niye ağlıyorsun sen iki oğlunu askere bile göndermedin. Bugün Erdoğan'ın yaptığını bütün annelere havale ediyorum.
Zerre kadar vicdanınız, insanlığınız kalmışsa bir şehit annesini telefonla kongreye bağlayıp ettiği cümleleri sorgulayın. Bir cumhurbaşkanı bir anneyi evladı öldü diye tebrik eder mi?
Bunu AKP'ye oy veren, zerre kadar vicdanı kalmış bir anne varsa onlara havale ediyorum. Bu ülkenin çocuklarının şehit olmasına sevinen bir cumhurbaşkanı var. Sana her türlü desteği verenler bir şey olduğunda sana hesap soramıyor." sözleriyle Erdoğan'a çok sert tepki gösterdi.
Gültekin, Erdoğan'ın muhalefetin soru önergelerini yanıtlamadığını söyleyerek "Kardeşim ülkeyi yönetiyorsun, muhalefet partisinin milletvekilinin soru önergesine cevap vermeyi reddetmişsin. Bir de kalkmış onları terörle suçluyorsun" dedi.
Ali Kıdık büyük skandalı ortaya çıkardı! "Doğalgazı kesen İran’ın uçaklarından alınması gereken para alınamıyor"
İmam ile müezzinler birbirine girdi!
Erdoğan’ın Ankara mitinginde ‘pankart’ krizi! Yaka paça gözaltına alındılar
İmamoğlu'ndan Ulaştırma Bakanlığı'na: "Bu da size kapak olsun"
AKP'de çatlak büyüyor! İki isim daha istifa etti!
Ekrem İmamoğlu’ndan MOBESE görüntüleri için savcılığa başvuru
Üst düzey ismin eşi FETÖ'den gözaltına alındı, gizleniyor iddiası!
Bu kadarına da pes! Depremde 115 kişiye mezar olan binanın müteahhidi ölenleri suçladı
ABD'nin yeni silahı bir anda herkesi yere yığdı: "Beynimiz patlayacak zannettik"
Ağustos ayının VIP anketi paylaşıldı: AKP ne yapsa olmuyor!