Anasayfa1
03 Mart 2023 ( 58 izlenme )
Reklamlar

Leman’dan elektrikli testereli Meral Akşener kapağı!


Mizah ve karikatür dergisi LeMan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altı Masa’dan ayrılmasına ilişkin olarak sosyal medya hesabından “Testere Meral” başlığıyla kapak yayınladı.



İyi Parti lideri Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci ile ilgili açıklamasının ardından sosyal medyada paylaşımlar devam ediyor. LeMan’ın sosyal medya hesabından, Altılı Masa’dan ayrılan Akşener’in elindeki elektrikli testere ile tasvir edilerek yapılan çizim, “Testere Meral” yorumuyla paylaşıldı.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KPSS soruları için skandal iddia! "20 soru aynı çıktı" 'Kedi besleme' kavgası! Anne saçını çekti, oğlu yumrukladı, burnu kırıldı Başkanlık sistemi tutmadı! Deniz Baykal’ın kızı AKP trollerini geçti: Kanal İstanbul’a karşı çıkanlara açtı ağzına geleni söyledi