Kuzey Marmara Otoyolu'nu işleten ortaklığa, araç geçişleri sözleşmede öngörülen sınırların altında kalması nedeniyle (2020 yılı için) 2 milyar 150 milyon lira garanti ödemesi yapıldığı belirtildi.
Garanti ödemesi yapılan bir diğer proje de AnkaraNiğde Otoyolu oldu. Bu projeyi üstlenen işletmeciye de (2020 yılı için) 150 milyon lira dolayında garanti ödemesi yapıldığı belirtiliyor.
ÖDEME BEKLENİYOR
Habertürk'ün haberine göre, şirketlere yakın kaynaklar, ödemenin geçen hafta yapıldığını ifade etti.
Karayolu bakımonarım ve yapımını üstlenen diğer müteahhitlere de bayram öncesinde biriken alacaklarına karşılık da bir miktar ödeme yapılabileceği belirtiliyor. Tutar henüz netleşmedi. Yükleniciler, 12 milyar lira aralığında bir ödemenin beklendiğini kaydetti. Müteahhitlerin, Karayolları’ndan 1415 milyar lira alacağı olduğu kaydediliyor.
https://www.birgun.net/haber/kuzeymarmaraotoyoluna2milyarliragarantiodemesiyapildi343552
Edirne'de kadınların gizli görüntülerini çeken Pakistanlı tutuklandı!74 izlenme
AKP’den başvuru “Seçimler iptal edilsin”713 izlenme
Osman Gökçek'i terleten soru: Babasının dinozorlarını o bile savunamadı31 izlenme
Son ankette ortaya çıktı: Hiç ummadıkları kesim AKP'yi sildi!41 izlenme
Savcı 'İmamoğlu'nun davası düşürülsün' dedi, mahkeme erteledi17 izlenme
İşte yurt dışı çıkış harcı zammının bahanesi29 izlenme
İran Devrim Muhafızları: "Saldırılar bitmedi daha kötüsü olacak"12 izlenme
Erdoğan'ın yanındaki 1860 kişinin zirve maliyeti ortaya çıktı24 izlenme