Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüpheli serbest bırakıldı.
Ayvatoğlu ile birlikte 6 zanlı hakkında adli kontrol uygulanması kararlaştırıldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.
Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren zanlılardan biri savcılıkça serbest bırakıldı.
Savcı, ifade sonrasında Ayvatoğlu, Ayhan O. ve Onur S'yi, "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama", Mehmet Yağız M'yi "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama" ve "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme", Ufuk K'yi "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme", Melih D'yi ise "şantaj" suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk etti.
Nöbetçi sulh ceza hakimliğince sorgulanan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adli kontrol kapsamında tüm zanlılara yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
Hakimlik ayrıca Ayvatoğlu ve Ayhan O'nun "konutu terk etmemesine", diğer şüphelilerin ise haftada 2 gün kolluğa imza vermesine hükmetti.
Başsavcılık karara itiraz etti
Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, sulh ceza hakimliğinin, şüphelileri serbest bırakmasına itirazda bulunulduğu bildirildi.
https://halktv.com.tr/gundem/kursatayvatogluhakkindaflaskarar452280h
Akşener Esenyurt’tan meydan okudu: "Korkaklar! Ben buradayım"33 izlenme
AKP’li belediyede Ekrem İmamoğlu operasyonu: Sprey boyayla sildiler!110 izlenme
İran'da 10 yıl önce şiddet gördüğü kocasını öldüren kadın idam edildi29 izlenme
Tarlanın enflasyonu 3 ayın zirvesinde8 izlenme
Hakan Atilla’nın, ilk sorgusuna ait görüntüler ortaya çıktı !766 izlenme
O tarihe dikkat çekildi! Emekliye ek zam yapılacak mı?35 izlenme
Şubat ayının anket sonuçları: Yerelden beri tablo aynı6 izlenme
Ünlü vergi uzmanı Ozan Bingöl açıkladı: İğneden ipliğe her şeye zam kapıda11 izlenme
Karadağlı’nın 'Lale Devri'! Harcırah patladı
Kamu kaynağı bahçeye yuvarlandı
Saraçhane’de Demokrasi Nöbeti: "Kimsenin onu görevden almasını kabul edemeyiz. Halk onu seçti. Yeter be kardeşim yeter! Gerçekten bıktık"
16 yaşındaki kız zorla evlendirilecekti! Bakanlık harekete geçti