Resmi Gazete’de yayımlanan, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı” yürürlüğe girdi.
Resmi Gazete’de Kurban Bayramı dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde ücretsiz olacak köprü ve otoyollara ilişkin karar yayımlandı.
Karara göre, 15 Haziran Cumartesi 00.00’dan 24 Haziran Pazar günü 07.00’ye kadar yapişletdevret projeleri hariç olmak üzere KGM’ye bağlı köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Buna göre, KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler ücretsiz olacak.
Ankara, İstanbul ve İzmir’de 16 Haziran Pazar saat 00.00’dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) metro ve raylı sistemleri ücretsiz olacak.
Vatandaşlar Başkentray, Marmaray, İZBAN, SirkeciKazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepeİstanbul HavalimanıArnavutköy metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.
Tele1
AKP'li Kavaklıoğlu kendi dünyasında! 'ABD ve Avrupa'yı 'Osmanlı korkusu' sardı'175 izlenme
Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik ve Aydın Keser hakkında tahliye kararı!63 izlenme
Anıtkabir’de büyük saygısızlık ! ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları attılar !264 izlenme
Yeni kredi paketi: İstihdam bahane, teşvik şahane!96 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İnatla herkesi kucaklayacağız33 izlenme
Çerçioğlu'nun konseri yine boş kaldı! Çalışanlara katılmak zorunlu diye mesaj atıldı11 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Siyaset mertçe rekabet işidir mertçe. Yasak getirerek değil. Mertliği olan varsa meydan burası, haydi gelin yarışalım"23 izlenme
Yargıtay'ın 9. Hukuk Dairesi, milyonlarca sendikalı işçiyi yakından ilgilendiren bir karar verdi22 izlenme
TRT’deki personel tasfiyesine mahkeme ‘dur’ dedi!
Rabia-Esma unutuldu, ‘Zalim Sisi’ dost oldu
Faruk Bildirici'den atamalara tepki: Haksız yere maaş alarak kamu kaynaklarını yağmalamış oluyorlar
Ziraat Bankası eski müdürü Şenol Babuşçu açıkladı: Emekli ve memur zamları belli oldu