Oysa işçi, memur, emekli, esnaf ve çiftçi kur yangınının neden olduğu zamlar altında inim inim inliyor. Vatandaş, “Kriz teğet değil, deldi geçti… Maaş yetmiyor, ay sonu gelmiyor. Yarı aç, yarı tok yaşıyoruz. İktidar görmüyor” diyor.
Mahsun Özçelik (Fabrika işçisi) : Krizin bizi teğet geçtiğini söylemek aklımızla alay etmektir. Bu teğet geçmiş haliyse, kriz anı nasıl olur tahmin edemiyorum.
Leyla Yıldırım (Kantinci) : Ölüyoruz, ne teğet geçmesi? Ürün bulamıyoruz, fiyatlara yetişemiyoruz. Esnaf her geçen gün bankalara daha da borçlanıyor.
Doruk Gök (Reklamcı) : Dolarla birlikte maliyetler yüzde 70 oranında arttı. Kim kriz teğet geçti diyorsa bilin ki yalan söylüyor. İşimiz Allah'a kaldı.
Sinan Nuhoğlu (Serbest meslek) : Ne teğeti, içimizden geçiyor. Bir Manat 8 lira olmuş, bir Leva 7 lira. Paramız pul, halkın alım gücü sıfır olmuş, ayıptır ya.
Mustafa Ahlat (Çiftçi) : Kriz teğet falan geçmedi, tam tersine doğrudan vatandaşa çarptı. Ben çiftçiyim, halim ortada. Krizi en iyi hissedenlerdenim.
Sadullah Eşiyok (Çiftçi) : Kriz deldi geçti. 15 yıl önce bir kilo zeytine, 4 litre mazot alıyorduk. Bugün bir litre alamıyoruz. 180 liralık gübre 580 lira.
Mustafa Kocabaş (Emekli memur) : Pazardan 2.5 ay önce 100 liraya doldurduğum pazar çantası bugün 250 liraya doluyor. Bu nasıl teğet geçmekmiş, anlamadık.
Mehmet Bilgiç (Emekli) : Kriz teğet geçmiyor, parçalıyor geçiyor. Özellikle dar gelirler, emekliler, asgari ücretliler başta olmak üzere hepimizi biçiyor.
Özcan Pulat (Ayakkabı tamircisi) : Ne teğeti, kriz resmen deldi geçti. Tüm emeklileri tüm çalışanları tüm meslek gruplarını da deldi ama geçmedi, durum vahim.
Memduh Çetin (Emekli) : Kriz teğet geçmiyor, vatandaşın ciğerini delip geçiyor. Enflasyonun motorinin litre fiyatı iki haneli oldu, işsizlik arttı, geçim zorlaştı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kriztegetdegildelipgeciyor6816192/
İBB, Hezarfen Danışmanlık’ın teklifine itiraz etti!237 izlenme
'Ses yalıtımlı odada istismar': Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı53 izlenme
Murat Çalık cezaevinden yazdı: "Kaç kez terleyip kuruduğumu hatırlamıyorum"23 izlenme
Canlı yayında sinirler gerildi: Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş arasında 'HTŞ' kavgası!299 izlenme
AKP'li isim Atatürk'e nefretini böyle kustu! Bu adam yıllarca Erdoğan'ın konuşma metinlerini yazdı43 izlenme
Skandal! Karar 1 gün önce İller idaresine gönderildi belediyelere haber bile verilmedi!183 izlenme
Süleyman Soylu sel bölgesinde vatandaşı azarladı! “Çekmeyin şunu ya. Ne kadar çekmeyi seviyorsunuz”50 izlenme
Böylesi sadece Türkiye'de olur! Yazılıda 1. olanı mülakatta eleyip 172. olanı işe aldılar!45 izlenme
15 Temmuz şehidi eşinden Bakan Bayraktar'a sert tepki! "Bakan oldun ama başka hiçbir şey olamadın"
Abdülhamit'in torunundan Meclis'e skandal çağrı: Laikliğe karşı çıkılmasını istedi
AKP'li belediyeden skandal hata! "Yandaş firmalara verince böyle oluyor"
AKP ilçe başkanından torpil mektubu: Yandaş, işsiz kalmıyor!