Adana Kozan’da belediyenin ilk meclis toplantısı, yeni seçilen MHP’li Mustafa Atlı başkanlığında yapıldı. Mecliste İYİ Parti ve BBP’den seçilen meclis üyeleri, çoğunluk elde etmek gerekçesiyle CHP’ye geçti.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Mustafa Atlı MHP’den Belediye Başkanı seçildi. Atlı ve belediye meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde mazbatalarını almıştı. Kozan Belediyesi’nin Nisan ayı ilk meclis toplantısı Mustafa Atlı başkanlığında yapıldı. Meclis, 14 Cumhur İttifakı, 4 İYİ Parti, 8 CHP ve 5 BBP üyesinden oluştu.
Seçimlerin ardından İYİ Partili ve BBP’li meclis üyeleri partilerinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi olarak devam etme kararı aldı.
İstifaların ardından Kozan Belediyesi meclis üyeliğine seçilen İYİ Partili ve Büyük Birlik Partisi meclis üyesinin partilerinden istifa ederek CHP’ye geçmesiyle birlikte CHP’nin meclis üyesi sayısı 17 oldu.
MHP ve AKP’den ise belediye başkanı ile birlikte 15 meclis üyesi bulunuyor.
Tele1
Petrolden enerjiye, medyadan eğitime... İşte Can Holding'in el konulan 121 şirketi!23 izlenme
Adres yine tanıdık! TÜİK'in 32 milyonluk ihalesi AKP’li isme gitti30 izlenme
Emekli vatandaş tepkili: "Kahkaha atasım geliyor, aç olduğum için atamıyorum!"16 izlenme
Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmişlerdi, o pankart kaldırıldı47 izlenme
Milli gelirimiz 8 kat aşağıda! 3 milyon mülteciye ev sahipliği yapıyoruz!123 izlenme
Erdoğan'ın 140 milyon kazanç sağladık dediği Osmangazi Köprüsü için şirkete 346 milyon lira ödenecek!40 izlenme
Ali Yerlikaya: "Sarallar organize suç örgütü çökertildi"41 izlenme
PKK'lı teröriste Mavi Çarşı katliamı davasında müebbet hapis verilmişti: 26 yıl sonra beraat kararıyla tahliye edildi!55 izlenme
Tarım ülkesi Türkiye 260 bin ton arpa ithal ediyor!
Türkiye'nin gündemindeki kararları hep aynı hakim veriyor!
Tecavüzcüler tahliye edilirse dünyayı yakacağım demişti; tahliye edildiler!
Ünlü hukukçu o belgeyi açıkladı: "İmamoğlu’nun siyasi yasak kararının bir hükmü olmayacak"