CHP’li belediyelere yönelik başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 2 Eylül’de ilk kez hâkim karşısına çıktı. Köseler, üç gün süren duruşmanın ardından tahliye edildi. 186 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Köseler için savcılık yeniden tutuklama talebi istedi.
Habertürk Muhabiri Ceylan Severr'in haberine göre; itiraz, İstanbul Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi’nin tahliye kararına karşı, sıralı üst mahkeme olan 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yapıldı. 17. Ağır Ceza Mahkemesi, dosyayı gönderirken üst mahkemenin hafta sonu bile evrakları talep etmesi hâlinde iletileceğini belirtti.
Savcılığın mesai saatleri içinde yaptığı itirazın ardından, 18. Ağır Ceza Mahkemesi kısa sürede kararını verdi. Mahkeme, Alaattin Köseler hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarılmasına hükmetti.
Kararın ardından Köseler, polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.

Köseler ile birlikte tahliyesine itiraz edilen Veli Gümüş, Serdar Karahan, Havva Dindar ve Uğur İnci’nin de itirazları kabul edildi ve haklarında tutuklanmalarına karar verildi.
Akşam saatlerinde gözaltına alınana Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, yeniden cezaevine gönderildi.
RTÜK üyesi İlhan Taşçı'dan flaş iddia! "RTÜK'te 800 personel ceza yazmak için sadece 4 kanalı izliyor"66 izlenme
Hilal Kaplan'dan alay konusu olan koronavirüs tedavisi! 'Tereyağı' çekmiş!71 izlenme
Cemal Enginyurt Erdoğan'ın Saray'a Mercedes aldığını açıkladı! Fiyatları da paylaştı33 izlenme
AKP’li başkan Boğaziçi direnişine selam gönderen CHP’li üyeyi salondan kovunca ortalık karıştı, CHP'li ve İYİ Parti'li üyeler salonu terketti!73 izlenme
İçişleri Bakanlığı'ndan Anıtkabir'e yürümek isteyen öğretmenlere yasak!35 izlenme
İYİ Parti’de toplu istifa: Ekrem İmamoğlu’yla ‘tam yol ileri’ diyoruz29 izlenme
Kur korumalı mevduat ve yüksek enflasyon Bankaların kârlarını uçurdu!59 izlenme
Yılmaz Özdil'i hedef alarak Diyanet'e skandal çağrıda bulundular! "Bunları camiye almayın"46 izlenme
Nasuh Mahruki'den korkutan deprem uyarısı: İlk 72 saate dikkati çekti
Abdüllatif Şener "Erdoğan, Pensilvanya’ya Ahmet Ergün ile gitti!"
Hizbullah üniversitede kadrolaşıyor: Stantlarını rektör ziyaret etti
Türkiye'nin dört bir yanında esnaftan isyan sesleri yükseliyor: Virüs kongreden değil çay ocağından bulaşır!