İddiaya göre, 30 Haziran’da iki erkeğin tecavüzüne uğrayan Eda Nur Kaplan, tecavüz faili erkeklerin serbest bırakılması sonucu ailesine bir veda mektubu bırakarak 7 Ağustos Cumartesi günü intihar etti.
Eda Nur Kaplan'ın oda arkadaşı olduğu iddia edilen bir sosyal medya kullanıcısı paylaştığı iddialara göre, Eda Nur Kaplan’a 30 Temmuz’da Ankara’da 2 erkek tarafından tecavüze uğradı. Eda Nur, bu erkeklerden şikayetçi oldu ancak erkekler hakkında bir yasal işlem başlatılmadı. Her ikisi de serbest bırakıldı.

Eda Nur’un paylaştığı iddia edilen son mesaj ise şöyle oldu:
“Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı, hep içine attı ama o da çok birikti dayanamıyor artık hiç. Bir şeylerin güzel olacağına inancı kalmadı. Her gün canı acıyacağına 1 gün acısın deyip gidiyorum. Hakkını helal et.
Ömer’i, ablamı, Aleyna’yı, Almanya’yı çok seviyorum. Unutmayın beni, hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dim dik duramıyorum, siz durun ama. Neyse hepinizi çok seviyorum. İyi bakın kendinize ben yapamadım ama siz hep güzel günleriniz için yaşatın”

Twitter'da bugün (8 Ağustos 2021, Pazar) #edanuricinadalet etiketi TT (Trend Topic) oldu.
https://abcgazetesi.com/korkunciddiatecavuzeugrayanedanurkaplanyasaminasonverdi399055
Soyunma odasının kapısını açan kadın, gördüklerinin ardından polise koştu.26 izlenme
Erk Acarer AKP’deki iç savaşa dikkat çekti! "Tepişen yandaş filler kendi trollerini eziyor"14 izlenme
İBB operasyonunda 2 etkin pişmanlık tahliyesi daha13 izlenme
CHP'den "Canan Kaftancıoğlu" için teklif!182 izlenme
Erol Mütercimler 'Bu ülke 30 saniye de olsa Amerikan dolarının 10 Türk Lirası olduğunu görecek, doları 7.30 da çıpalayacaklar !'360 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti: ATSO Başkanı'ndan bomba 'Burhan Kuzu' iddiası45 izlenme
Yurt ücretlerine yüzde 300 zam yapıldı27 izlenme
CHP'ye dönmüştü: Tanju Özcan hakkında kesin ihraç istemi40 izlenme
Türkiye’de bazı işletmelere yönelik protestolar sürerken, umre ziyaretçileri Kabe’nin yanındaki McDonalds’tan alışveriş yapmaya devam ediyor
TRT Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak çoktan kabul etmiş !
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan'a ağır gönderme: "Ortağın ölmüş"
1929 yılında çıkarılan 1416 sayılı yasa ile Boğaziçi Üniversitesi’ne tepeden inme atama yapılıyor: Arka kapıdan kadrolaşma!