Yozgat’ta kasaplarda kilogramı 800 liraya satılan kıyma, Et ve Süt Kurumu (ESK) mağazasında 400 liraya işlem görüyor.
Uygun fiyatlı et almak isteyen vatandaşlar, soğuk havaya aldırış etmeden sıranın kendilerine gelmesini saatlerce bekliyor.
Mağazada günlük yaklaşık 1.5 ton et satışa sunuluyor. Satışlar, saat 09.00’da başladıktan sonra öğle saatlerine kalmadan tükeniyor.
Yozgat il merkezindeki ESK Satış Mağazası önünde bekleyen vatandaşlar, mikrofonlara konuşmaktan kaçınıyor ve çekimler sırasında yüzlerini göstermemeye özen gösteriyor.
Yalnızca mağazaya et almak için gelen emekli Süleyman Sargın, "Vallahi çok kalabalık oluyor. Eğer bir şube daha açılırsa daha iyi olur" dedi.
NEFES
Seçimden ders almadılar şatafata devam ediyorlar: Bakanlık 29.5 milyon lira ödeyip 23 araç kiraladı!
Bayram öncesi bankaya koşa koşa giden emekli büyük hayal kırıklığı yaşadı
Her 3 kişiden 1’i ekonominin daha da kötüye gideceğini düşünüyor!
Kızılay Başkanı Kerem Kınık’tan İdlib’te IŞİD’li ‘doktor’la fotoğraf!
Merdan Yanardağ’dan ilk mesaj: "Çok öfkeliyim, onları içeride bırakarak çıkmaktan utanıyorum"
Dünyada gıda fiyatları 11 aydır düşerken Türkiye’de artış sürüyor
Selçuk Bayraktar’ın şirketi Baykar, devlete günlüğü 1,2 milyon TL'ye İHA kiraladı
Amasya’da hayvana bıçaklı baltalı işkence! 5 gözaltı
Cemal Enginyurt'tan flaş iddia: "Burcu Köksal eşi üzerinden tehdit ediliyor. AKP yetkililerine sesleniyorum, bu yaptığınız omurgasızlıktır, bu yaptığınız ahlaksızlıktır"
Baro başkanları Metin Feyzioğlu'na sırtını döndü! 'Bize terörist denirken neredeydiniz? Gölge etme yeter!'