Kocaeli'de bir aile sağlığı merkezine gelen hastane ve hasta yakınları, 3 doktoru darp etti.
Olay, saat 14.00 sıralarında Körfez Fatih Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Hasta ve hasta yakını olduğu iddia edilen bir grup, henüz bilinmeyen nedenden aile sağlığı merkezini bastı. Sağlık merkezinde bulunan 3 doktoru darp eden grup, çevreye de zarar verdi.

Vatandaşların araya girmesine rağmen şiddetine devam eden saldırganlar, bir doktorun boğazını sıkarak boğmaya kalktı. Boğulma tehlikesi geçiren doktor yere yığılarak bayıldı. Büyük korku ve paniğin hakim olduğu olayda bir doktorun da eli kırıldı. A.M.K., S.E., Y.S. isimli 3 doktor, tedavi altına alınırken olaya karışan şahıslar kayıplara karıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olaya karışan kişilerin güvenlik kameralarından kimlik tespitini yaptı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Doktorların darp edildiği olay saniye saniye vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yeniçağ
Soylu ‘İBB’de 550 terörist çalışıyor’ demişti: O sözleri için yaptığı savunma ise pes dedirtti!
Dekan olunca, kardeşini, oğlunu ve eşini işe aldı!
Dilan Polat'ın eşi Engin Polat hakkında yeni iddianame
İsmailağa Cemaati için hazırlanan propaganda videosu tartışma yarattı: "Atımız şaha kalktı mı hanginizin esamesi okunacak"
Elektrikli Ford E-Transit Custom tanıtıldı
Bahçeli ve Erdoğan'ı üzen anket: AKP ve MHP'lilerin oyları CHP'ye geçti
Veli Ağbaba iktidarın emeklinin cebinden çaldığı parayı açıkladı!
Antalya ve Mersin'deki evleri kapıştılar!
Günlerdir aranan küçük Müslüme'den acı haber...
AKP’li üst düzey yöneticiden gündemi değiştirecek sözler! 'İmamoğlu davası'na AKP’den ilk büyük itiraz
Aksaray'da ihbar üzerine basılan evde 10 adet sakallı ejder ile kraliyet pitonu yakalandı
Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu'ndan skandal 'Volkan Konak' paylaşımı!
Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz "125 bin kişi, toplum sağlığını tehlikeye attı!"
Havalimanı ihalesinde garip işler!