Yönetim Kurulu kararı ile 2019’da holdingleşen ve çok sayıda şirket kuran Kızılay’da dikkat çeken bir atama gerçekleşti.
AKP’nin eski Beykoz Belediye Meclis üyesi de olan Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı’nın kardeşi Hurşit Ellialtı, Kızılay’ın Gayrimenkul Bakım A.Ş isimli şirketine genel müdür yapıldı.
Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Kızılay’dan yapılan açıklamada ise Hurşit Ellialtı’nın “fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleri işletmeciliği konusunda yetişmiş önemli bir isim” olduğu öne sürüldü.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kızılay Bakım Grubu ihtiyaç duyulan uzmanlık dallarında istihdam gerçekleştirmektedir. Grup bünyesinde Genel Müdürlük yapan Hurşit Ellialtı, Kızılay’ın 2030 stratejisinin önemli bir hedefi olan ‘Sağlıklı yaş alan ve yaşayan toplum’ başlığında Kurum’a büyük katkıları olacak bir isimdir.”
ESKİ VEKİL DE BAŞHEKİM YAPILMIŞTI
Eski AKP Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş’in de geçen günlerde Kızılay’ın İstanbul Kartal’daki hastanesine başhekim yapıldığı ortaya çıkmıştı.
AKP’li Yetiş’in eşi Sema Yetiş Kopuz ise Kızılay’da Ankara Şube Başkanlığı, denetim kurulu üyeliği ve aynı zamanda da Kızılay iştiraki Gayrimenkul Bakım A. Ş.’nin yönetim kurulu üyeliği gibi üç farklı görevi yürütüyor.
http://www.krttv.com.tr/ekonomi/kizilayakplilerinailesirketiolduh64640.html
Bir siyanür intiharı daha! Kimya Bölümü öğrencisi siyanür içerek hayatına son verdi120 izlenme
CHP'li vekil geçen yıl caddede “balık avlıyorum” diyerek uyarmıştı, sel felaketi Şanlıurfa’yı göz göre göre vurdu!27 izlenme
Herkesin bildiği dev Türk şirketi satıldı!84 izlenme
53 binin üstünde yurttaşın öldüğü depremde sadece 'bir' dava için izin verildi! Kamuya yargılama yok22 izlenme
‘Yoksulluk ortadan kalktı’ diyen AKP’ye ders gibi yanıt!72 izlenme
Döviz mevduatlarında düşüş devam ediyor. 3 yılın en düşük seviyesine indi!25 izlenme
AKP ve Başsavcılık 'intihar' demişt, 2 yıl sonra otopsi raporu ortaya çıktı: Yeldana Kaharman intihar etmemiş!93 izlenme
Bir AKP mucizesi daha: Aynı anda 5 farklı yerde olabilmek!49 izlenme
Rus stratejik füze uçakları ve bombardıman uçakları kuzey enlemlerinde uçtu
Ünlü profesörden korkutan uyarı: "Enflasyon yüzde 40'a çıkabilir"
Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Kıdem tazminatı ve yıllık izinde hesaba katılmadığı ortaya çıktı! İşçinin tek taraflı hakkı bulunmuyor
Gölcük depreminin kahramanı açıkladı... "Beni uzaklaştırmak için..."