Yüksek Seçim Kurulu’nun yayınladığı takvime göre 4 Mayıs itibariyle seçim yasakları başladı. Makam aracı tahsis edilen isimlerin araçlarını bu yasak kapsamında kullanmaması ve iade etmesi gerekiyor.
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İYİ Parti grup başkanvekilleri Erhan Usta ve Müsavat Dervişoğlu ise araçlarını TBMM'ye iade etti. AKP'liler ise makam araçlarını kullanmaya devam ediyor.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aracını iade etti.
GÜNLER GEÇTİ AMA…
Yasağın başlamasının üzerinden günler geçmesine karşın AKP'li meclis komisyon başkanlarından Adalet Komisyonu Başkanı Abdullah Güler, Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Mehmet Altay ise araçlarını iade etmedi.
AKP'li katip üyeler Şeyhmus Dinçel ve Bayram Özçelik de makam aracını teslim etmeyen isimler arasında bulunuyor.
Sözcü
CHP olağanüstü kurultay kararı aldı23 izlenme
Rektörlük Epstein'in dostunu okula çağırmıştı: ODTÜ'lüler 'İstismarcıya yer yok' deyip kovdu!17 izlenme
Havalimanında corona alarmı! THY uçağı acil iniş yaptı!115 izlenme
AK Parti'den şok çıkış! Seçimler yenilenebilir825 izlenme
Temmuz 2025 enflasyon rakamları açıklandı20 izlenme
"TOKİ'den bana ev çıkacak mı?" sorusunun mimarı Murat Kurum, genç astrologu hüngür hüngür ağlattı: TOKİ ile 'Kaynanam aramızı bozacak mı?' sorularından bıkıp işi bıraktı33 izlenme
Düğümü, Özgür Özel ile SPD çözdü: Eurofighter’lara onay çıktı16 izlenme
Suriyeli ve engelli öğrencilerle ilgili ihalede yolsuzluk mu yapıldı?55 izlenme