Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya’da düzenlenen mitinge katıldı.
Mitingin ardından Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu seçim otobüsüne 1517 yaşları arasındaki bir çocuk tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi.
Atılan taşın otobüsün arkasına isabet ettiği ve camın kırılmadığı öğrenildi. Otobüse taş atan genç gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu'nun şikayetçi olmaması üzerine ise saldırgan serbest bırakıldı.
KILIÇDAROĞLU’NDAN TALİMAT
Saldırıda yaralanan olmazken, Kılıçdaroğlu’nun CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a “Evladımızın kimliği hiçbir şekilde açıklanmasın, aileye de hukuki destek verilsin. Bu çocuk Türkiye'nin evladıdır; seçimler gelir geçer, çocuğun zarar görmemesi en önemli konumuzdur. Asıl mesele onun yaptığı eylem değil, bir çocuğu böylesi bir provokasyona alet edenlerdir” talimatı verdiği öğrenildi.

MİTİNG ÖNCESİ ‘TAŞLAR YIĞILDI’ İHBARI ALINMIŞ
CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Sakarya mitingi öncesi parti konvoyunun güzergahı üzerinde bulunan bazı noktalara taşların yığıldığına yönelik bilgi alındı. Bu girişimin de Sakarya Emniyeti tarafından engellendiği belirtildi.
İMAMOĞLU'NUN MİTİNGİ DE TAŞLANMIŞTI
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 7 Mayıs'ta Erzurum'da düzenlediği halkla buluşma etkinliğine de taşlı saldırıda bulunulmuştu.
Büyükşehir belediyesinin otobüslerinin, toplantı alanına getirilmesi nedeniyle gergin başlayan halk buluşmasında İmamoğlu'nun konuşmaya başlamasının ardından yaklaşık 300 kişilik bir grup, mitinge katılanlara taş atmış, bu sırada bazı kişiler yaralanmıştı.
Sözcü
Zarrab davasında kritik gelişme…1031 izlenme
Valilerin yaptığı resmi toplantılara sadece AKP’liler çağrıldı!58 izlenme
Bir suç makinesi gibiydi, sonu korkunç bitti! Elektrik direğinden elektrik çarparak öldü22 izlenme
Sözde şeyhi bahçeye gömdüler, savcılık el koyunca müritleri olay çıkardı!73 izlenme
Daire başkanı 6 yaşındaki kızını evlendiren Gümüşel için dua istedi!44 izlenme
İBB Meclisi, İmamoğlu’na direndi!59 izlenme
AKP ve Başsavcılık 'intihar' demişt, 2 yıl sonra otopsi raporu ortaya çıktı: Yeldana Kaharman intihar etmemiş!101 izlenme
İYİ Parti'den MHP'li Semih Yalçın'a çok konuşulacak yanıt15 izlenme
Katar’da sürpriz görüşme suya düştü: Erdoğan, Selman’la görüşme planları yapmış
Suriye'nin Humus kentinde askeri akademi mezuniyet törenine saldırıda ölenlerin sayısı 100'ü aştı
Kayyum Gürsel Tekin'e kötü bir haber daha geldi! Talebi reddedildi
Kaçak FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz'ün dudak uçuklatan para trafiği!