Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama ekonomi için karar ver. Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak, 30!"

40 izlenme 23 Mayıs 2023
Reklamlar

Kılıçdaroğlu yayınladığı yeni videoda ikinci tur seçimi için vatandaşları sandığa çağırarak bir kez daha "referandum" vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımına, "Bu bir referandumdur. Ekonomik yıkımı yaşayan güzel ülkemizi son çıkışta kurtaracak mıyız, yoksa uçurumdan aşağı yuvarlanacak mıyız? Vatanını seven sandığa gelsin!" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu videoda, "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama ekonomi için karar ver. Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak, 30! Unutma, o oyu benim için değil, kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin!" dedi.

rt.jpg

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çocuk istismarı skandalında AKP'nin yalanını kanıtlayan belge! Çiftçiler Antalya-Fethiye karayolunu kapatarak bakanlığı protesto etti Sinan Ateş cinayeti davasında yeni gelişme! Tahliyelere itiraz reddedildi Skandal iddia! Konya'da 10 yaşındaki çocuğun başı açık diye okula kaydı yapılmadı!