CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
“HER ŞEYİ BİLİYORUZ”
Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine değinen Kılıçdaroğlu, “Ülkücü Sinan Ateş'in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz” dedi.
“UNUTULMAYACAK”
Sinan Ateş’i unutmadıklarını yineleyen CHP lideri, “Bu benim gençlerimize ve CHP'de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak” ifadelerini kullandı.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş hayatını kaybetmişti.
Le Maire Enflasyonun sorumlusunun fosil yakıtlar olduğunu söylüyor36 izlenme
Canlı yayında “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” diyerek yayını terk eden AKP'li anketçi kamudan 16 ihale almış!38 izlenme
'Kızılay'ın yardım malzemeleri satıldı' iddiası: Yöneticiler tutuklandı!117 izlenme
Erdoğan'ı sıkıştırdıkça tahliyeler geliyor!331 izlenme
Yabancıya toprak satışında ürküten rakamlar29 izlenme
RTÜK'ten skandal rapor! Muhalif kanalların Kılıçdaroğlu'nu yayımlaması 'suç' sayıldı!43 izlenme
İktidar, ‘sıra bizde’ diyecek: Garantili projeleri yapan şirketlere ek vergi geliyor37 izlenme
Sayıştay'ı şaşırtan atamalar... Kamu AKP’nin arpalığı!294 izlenme
Bu Görüntüler Sosyal Medyayı Salladı ! Erdoğan'ın elini sıktı, yüzüne sürdü 'İslam'da yeri var' diye açıklama yapıldı !
Ali Babacan 128 milyar doların nereye gittiğini açıkladı: "Gizli saklı, damatla beraber..."
Nikâh masasında dua krizi: Memur uyardı, AKP'li aday itiraz etti
İstanbul’da 65 yaş ve üstüne sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili yeni karar!