Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Erdoğan’ın ‘Bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzü ispatlayamazsan namertsin…’ sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;
“ÇIK KARŞIMA İSPAT EDECEĞİM”
“Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT'de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!”
ERDOĞAN NE DEDİ?
Bugün “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması” etkinliğinde konuşan Erdoğan “Sayın Kılıçdaroğlu, TRT’deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzü söylüyor. Bunu ispatlayamazsan namertsin… Biz onlarla görüşme değil, onları inlerinde vurmakla görevli olduk” dedi.
Erdoğan, şöyle devam etti: “Sen ise Kandil’den aldığın talimatla bunların odalarına gidip, görüşmeler yapıyorsun. Erdoğan ve arkadaşlarının terörle mücadelede nerede durduklarını çok iyi bilirsin. Cudi’nin Gabar’ın Bestler’in dili olsa da konuşsa… Şu anda dirsek dirseğe beraber yürüğün HDP ile birliktelik yaptın. Zaten sabah akşam yalan söylüyorsun. Utanmadan sıkılmadan bir de kalkıp beni yayına çağırıyorsun, senin derdin şöhret. Şöhret olmak istiyorsun. Sana şöhret minderi vermeye niyetimiz yok. Sana yalan şöhreti yeter.”
Sözcü
Mali Hizmetler Müdürü açığa alındı! Belediye suç duyurusunda bulundu!156 izlenme
9 anketin ortalaması alındı: Cumhur İttifakı eriyor!97 izlenme
Arama-kurtarma ekipleri #deprem'de can alan skandalları anlattı!68 izlenme
Yılmaz Özdil'den 'Ay'a gidiyoruz' açıklamasına gönderme!55 izlenme
Ulaştırma Bakanı Discord'u yeni mi öğrendi? 'Doğrudan üye olamıyormuşsunuz'24 izlenme
Bakan Fahrettin Koca, DHM'nin kalibrasyon uçağıyla seyahat ediyormuş: "Jetgiller ailemiz büyüyor"34 izlenme
Merkel’den Erdoğan’a yanıt: Memnuniyetsizliğin mülteciler üzerinden gösterilmesi kabul edilemez140 izlenme
Bu da oldu: Zincir markette tuvalet kağıdına alarm taktılar28 izlenme
Maden faciası bölgesinden sıcak görüntüler: Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
TRT’deki personel tasfiyesine mahkeme ‘dur’ dedi!
2. Abdülhamit'in torunu dedesinin yabancılara sattığı kaynakları açıklayan ünlü tarihçiyi hedef aldı!
Emekli, Memur Ve İşçiye Kötü Haber: 6 Ay Çalışıp, 5 Maaş Alacaklar