CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün Meclis’te AKP’lilerin CHP’li vekillere saldırmasının ardından sert açıklamalarda bulundu.
Öztrak, “Genel Başkanımız, AK Parti Genel Başkanı’na ederince dava açmaktadır. Erdoğan’a 5 kuruşluk dava açmaya karar vermiştir” dedi.
“Saray’dan geldiği anlaşılan bir emirle Engin Özkoç’a planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleştirildi” diyen Öztrak, “Kimse partimizin bu hakaretleri içine sindirmesini bekleyemez. Engin Özkoç aynı ifadeleri kullanarak iade etmiştir. Genel Başkanımız Ak Parti genel başkanına ederince dava açmaktadır. Erdoğan’a 5 kuruşluk dava açmaya karar vermiştir” ifadelerini kullandı.
Öztrak’ın açıklamalarından satır başları:
*Dün TBMM’de son derece utanç verici bir olay yaşadık. Saray’dan geldiği anlaşılan bir emirle Engin Özkoç’a planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleştirildi. AK Parti grubu tarafından gerçekleştirilen bu planlı saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.
*AK Parti Genel Başkanı cumhurbaşkanlığı koltuğunun arkasına saklanarak hiçbir edep sınırı gözetmeden sayın genel başkanımıza hakaret etmiştir. Şerefiz, hain, alçak… deyince sert konuşmuş oluyor cumhurbaşkanı yandaş medyaya göre. Kendi gazeteleri açıkça bunu yazmış.
*AK Parti Genel başkanına soruyoruz; “Askerimizi hava üstünlüğü olmadan neden İdlib’de dar bir bölgeye hapsoldunuz?” Cevap: “bunu soran şerefsizdir” Biz bu soruları milletimiz adına soruyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kilicdaroglundanerdogana5kuruslukdava25662322/
Fatih Altaylı, Hilal Kaplan'a açtı ağzını yumdu gözünü! "Görgüsüz.."54 izlenme
39 milyon 474 bin dekar tarım alanı ipotekli!129 izlenme
Prof. Dr. Çilingiroğlu A Haber'de yine ayar verdi ! Atatürk'ü sevmek için sizden izin mi alacağım, terbiyesizler !'326 izlenme
AKP’li vekil birinci ilan ettiler, ortalık karıştı!45 izlenme
23 Haziran’da nokta atışı yapmışlardı…Erdoğan’ı üzecek tahminler! ‘Geriye sadece posası kalacak’248 izlenme
İçişleri duyurdu! Musa Orhan Jandarma Genel Komutanlığı’ndan ihraç edildi!130 izlenme
Yüzde dört zam isyan ettirdi! OHAL ilan edildi168 izlenme
Kaymakamlığın Beyoğlu Belediyesi'ne engeline yurttaş isyan etti: "Bu ayrımcılık nereye kadar? Seçim yine gelecek yine aynı şeyi yapacağız daha büyüğünü yapacağız"49 izlenme