CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yeni bit paylaşım yaptı.
Öte yandan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 6 gün kaldı.
Kılıçdaorğlu “Gelen kaçaklar, kızlarımızın hayatını tamamen karartmadan, vatanını seven sandığa gelsin. Unutmayın, bu bir referandumdur!” başlığıyla bir video yayınladı.
Kılıçdaroğlu videoda şunları söylüyor:
Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm ama evladını seviyorsan karar ver.
Kız çocuklarımıza kötü gözle bakan o zihniyet gelirse kim bilir neler olacak. Unutma o oyu benim için evladın için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin.

Yeniçağ
İBB’ye ikinci operasyon
Enis Berberoğlu "4 yıllık süreçte 24 ayrı hakim tarafından yargılandım"
Ankara'da öğrencilerden kayyum protestosu! "Direnenler kazanacak"
Deniz Gezmiş Parkı'nın ismi değiştirildi!
İstanbul’da kruvaziyeri bitirdiler! Tek bir gemi bile gelmedi!
FETÖ'nün milyonluk yalısının yeni sahibi ortaya çıktı
Bakan Koca açıkladı: 22.583 yeni vaka tespit edildi, 25.254 kişi sağlığına kavuşurken, 215 kişi hayatını kaybetti!
“Komünist ama çalışıyor”, “çalıyor ama çalışıyordan” iyidir: Tunceli’de ilk hasat
AKP'li isimden skandal tweet!
İzmirli vatandaştan asgari ücret tepkisi: "Bugün asgari ücreti 28 yapmış ev kiraları olmuş 30 bin lira ben nasıl ödeyeceğim. 2026'da çok kötü günler bizi bekliyor, hiç umudum yok artık"