CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından isyan etti.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, 2 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na hakaret içeren ifadeler kullanmış, söz konusu paylaşımlar tartışma yaratmıştı.
YARGIYA TAŞIMIŞTI
Küçükyılmaz, CHP liderinin ÖSO’ya ilişkin yaptığı açıklamayı, “Fazla söze gerek yok. Popülizmin, demagojinin, ikiyüzlülüğün CHP Liderinden neşet eden en alçak ve gerizekalıca halini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz!” mesajını paylaşmıştı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik bu paylaşım sonrası Mücahit Küçükyılmaz hakkında Kılıçdaroğlu'na hakaretten dava açmıştı.
İSYAN ETTİ
Avukat Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise davaya ait karara isyan etti.
Çelik, "Türk Yargısı çağ atladı! 'Fazla söze gerek yok. Popilizmin, demagojinin, iki yüzlülüğün ... (!) liderinden neşet eden en alçak ve gerizekalıca hali...' Bu paylaşıma Beraat verildi! Ankara 10. Asliye Ceza Hakimini kutluyorum! Aynı cümle “AKP lideri” için kullanılsa ne olur!..." paylaşımında bulunarak karara isyan etti.
İşte o tweet:

İşte davadaki tutanaklar:



http://www.krttv.com.tr/gundem/avukatcelalcelikisyanettih24926.html
İsrail-Filistin savaşına tepkiler çığırından çıktı: ‘Yemeğinizde bebek kanı var’ diyerek garsonu bıçakladı!35 izlenme
28 Şubat hükümlüsü paşalara cezaevinde teklif: Özür dileyin, affedelim44 izlenme
AKP'li belediye yine bildiğimiz gibi: İhale bu sefer de yabancıya gitmedi!38 izlenme
Gazzeli doktordan Erdoğan'a: "Sözlerinizle kandırıldık"17 izlenme
Canlı yayında “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” diyerek yayını terk eden AKP'li anketçi kamudan 16 ihale almış!32 izlenme
Erdal Beşikçioğlu, yerel seçimlerde CHP'den aday oldu40 izlenme
Çanakkale'de AKP'li belediye, İmamoğlu'na destek standına bile müdahale etti!31 izlenme
Ugandalı müzisyenin İstiklal Caddesi sevinci! "Çok az Türk var bu harika bir şey"44 izlenme