Dünyada etkisini sürdüren corona virüsüne karşı her alanda alınan önlemler günden güne devam ediyor. İstanbul'da bazı vatandaşlar ise havayı güzel bularak corona virüsü tehlikesine aldırmadan kendilerini dışarı attı.

FOTO: İHA
Evde kalın uyarılarına kulak asmayan vatandaşlar Maltepe ve Kartal Sahili’ne adeta akın etti. Kimi vatandaşlar balık tuttu, kimisi arkadaşlarıyla beraber piknik yaptı, kimisi ailece sahilde yürüyüş yaptı kimisi de spor yaptı. Temiz hava almak için dışarı çıktıklarını belirten vatandaşlar sahilde kalabalık oluşturdu.

FOTO: İHA
“DIŞARI ÇIKTIK TEMİZ HAVA ALIYORUZ”
Evinin sahile yakın olduğunu belirten bir vatandaş, “Temiz hava almak için çıktık, evimiz yakın. Sahilde de çok kalabalık yok. Dışarı çıktık, temiz hava alıyoruz. Uzak durmaya çalışıyoruz. Maske kullanmıyorum. Kullanmak çok mantıklı gelmedi” dedi.

FOTO: İHA
“TURP GİBİYİZ MAŞALLAH”
Sahile giden başka bir vatandaş, “Yoğun ama aşırı değil. Ortam da temiz bir zararı olmadığı düşüncesindeyiz. Evimiz yakın hemen dönebiliriz, fazla da durmuyoruz” diye konuştu.
Çocuklarıyla beraber sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, “Hava çok güzel evde devamlı durmaktansa dışarıda açık havada çocuklarımızla beraber yürüyüş yapıyoruz. Dışarı çıkmayın derken birbirinize yanaşmayın, mesafeniz olsun diyorlar. Bana göre turp gibiyiz Maşallah” dedi. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbuldayokartikdedirtengoruntu5692903/
Asgari ücret belli olmadan market fiyatları zamlandı28 izlenme
Sri Lanka’da halk devlet başkanının sarayını bastı, havuzunda istifa sloganları attı, başkan son anda kaçtı!27 izlenme
İsrail'in yeni yüksek teknoloji silahları nelerdir, yapay zeka savaşta nasıl kullanılıyor?26 izlenme
Mısır seçimleri: Ekonomik kriz kötüleşirken Sisi üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı24 izlenme
Tarkan'dan "Rusya-Ukrayna savaşı" tepkisi: "Affedin bizi, affedin çocuklar"50 izlenme
Kardeşinin okulda tartıştığı 2 öğretmeni tekme tokat dövdü!20 izlenme
TSK'dan atılan Atatürkçü teğmenlere Genelkurmay'dan 'yok artık' dedirten yasak10 izlenme
'Fatih Terim Fonu'na 4 milyon 292 bin dolar veren Emre Belözoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı25 izlenme