CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Saat 22.00 görüşürüz" demişti. Beklenen video geldi.
Kılıçdaroğlu, Londra'dan Chelsea'ye geçerek kara para aklayan bazı kişilerin burada gayrimenkul yatırımı yaptığını söyledi.
Gençlere de seslenen Kılıçdaroğlu, "Gençler sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Göreceksiniz nasıl güzel inşa edeceğiz yeniden Türkiye'yi." dedi.
Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:
"Sevgilim halkım bu ara ortamı bulandırmak için aile, Anayasa konuşanlar var. Ne tesadüftür ki dünyanın neresine gitsem birilerinin ailesiyle karşılaşıyoruz. Bazen New York'ta bazen Man Adası'ndaki banka kasalarında... Ama aile demişken bugün Londra'dan Chelsea'yi size tanıtmaya geldim. Türkiye'den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler gerçekte çeteler gayrimenkullerini bu semte dizdiler. Diyorlar ki Bay Kemaller iktidara gelince kaçacak yerimiz olsun. Bakın çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an. Hazinemizin bir kuruşunu dahi yanınıza bırakırsam namertim. Göreceksiniz siz aileyi.
Bu seçimde iki Türkiye var önünüzde. Biri, kara parayla Beşli Çete'nin beslendiği, bizim çocuklarımızaysa uyuşturucunun düştüğü... Diğer Türkiye ise temiz, teknolojik, iklim dostu yatırımları olan gençlerimizi sokaktan toplayan çok güzel bir Türkiye. O Türkiye'de baronlara çetelere yer yok.
Gençler sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Göreceksiniz nasıl güzel inşa edeceğiz yeniden Türkiye'yi."
Engin Altay'dan fotoğrafla ihbar: Ey İstanbul Savcısı, bir saygısızlık arıyorsan burada!
Ülkenin durumu anlatılırken AKP'yi savunan kadına başörtülü kadından cevap! 'Senin mutlaka çıkarın var. O yüzden AKP'yi savunuyorsun'
AKP'lilerden camide kahvaltılı seçim toplantısı!
Erdoğan, FETÖ'nün derneği için böyle himmet istemiş !
İHA muhabirinden emekli maaşıyla geçinemediğini söyleyen yurttaşa: "Borcun varsa neden alkol alıyorsun?"
Akın İpek gözaltına alındı
Otobüs biletlerinde kredi kartına taksitli satış dönemi: Gidiş var, dönüş yok!
Vatandaş park yapılması için araziyi belediyeye verdi, belediye 3 bin ağacı keserek bakın ne yapacak!
CHP’li Yavuzyılmaz: "AKP’nin seçimlere kamu kaynağıyla nasıl müdahale ettiğinin belgesini tespit ettik"
Farelerle yaşayan insanlar var