CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Saat 22.00 görüşürüz" demişti. Beklenen video geldi.
Kılıçdaroğlu, Londra'dan Chelsea'ye geçerek kara para aklayan bazı kişilerin burada gayrimenkul yatırımı yaptığını söyledi.
Gençlere de seslenen Kılıçdaroğlu, "Gençler sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Göreceksiniz nasıl güzel inşa edeceğiz yeniden Türkiye'yi." dedi.
Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:
"Sevgilim halkım bu ara ortamı bulandırmak için aile, Anayasa konuşanlar var. Ne tesadüftür ki dünyanın neresine gitsem birilerinin ailesiyle karşılaşıyoruz. Bazen New York'ta bazen Man Adası'ndaki banka kasalarında... Ama aile demişken bugün Londra'dan Chelsea'yi size tanıtmaya geldim. Türkiye'den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler gerçekte çeteler gayrimenkullerini bu semte dizdiler. Diyorlar ki Bay Kemaller iktidara gelince kaçacak yerimiz olsun. Bakın çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an. Hazinemizin bir kuruşunu dahi yanınıza bırakırsam namertim. Göreceksiniz siz aileyi.
Bu seçimde iki Türkiye var önünüzde. Biri, kara parayla Beşli Çete'nin beslendiği, bizim çocuklarımızaysa uyuşturucunun düştüğü... Diğer Türkiye ise temiz, teknolojik, iklim dostu yatırımları olan gençlerimizi sokaktan toplayan çok güzel bir Türkiye. O Türkiye'de baronlara çetelere yer yok.
Gençler sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Göreceksiniz nasıl güzel inşa edeceğiz yeniden Türkiye'yi."
Yüzlerce kişinin ölümünden sorumlu tutulan AKP'li müteahhit için kurulan kaçış ağı: Kaymakam getirdi, akrabası sakladı
AKP’nin Tekirdağ adayı olması beklenen Cüneyt Yüksel'in 'maklube' sofrasından fotoğrafı ortaya çıktı
Vatandaşı götürmeden, paraları götürmüşler!
Sedat Peker'in ifşa ettiği Hadi Özışık'tan bomba Süleyman Soylu iddiası!
Beklenen oldu! Benzine 37 kuruş zam: Fiyatı 7 lirayı aştı
Ümit Özdağ'dan büyük iddia! "ABD Büyükelçiliği Soylu’ya ‘uyuşturucu ile bağlantısını kessin’ dedi"
Tüketici Güveninde Yükseliş Var
CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı açıkladı: Balıkesir'de su hattına sabotaj!
Kesinlikle izlenmeli ! Türkan Saylan FETÖ'yü Bakın 17 yıl önce nasıl anlatmıştı !
Saygı Öztürk'ten bomba Kayyum kulisi: "Sayı 15-16'yı bulacak"
Tezgâhta ne kadar varsa satın aldı, emekliye bedava dağıttı
Erdoğan Ankara sorusuna böyle yanıt verdi: "Anketlere güvenmiyorum"
Cennet Koyu talana açılmıştı: Bodrum’da ‘Cengiz’e verilen ruhsatlar iptal edildi!
14 yaşındaki çocuğa Cumhurbaşkanı’na hakaretten ev baskınıyla gözaltı!