Türkiye’deki ekonomik kriz gün geçtikçe derinleşirken, yurttaşlar ay sonunu zor getiriyor. İstanbul Çapa’daki Kent Lokantası önünde sıra bekleyen vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.
ANKA muhabiri, kent lokantası önünde bekleyen yurttaşlara “İktidar sözcüleri zaman zaman ‘enflasyonu düşürüp, refahı artıracağız’ diyor. Umudunuz, kaldı mı, var mı?” sorusunu yöneltti.
Bu hale kim getirdi ülkeyi? Yeterli mi o cevap? Ekonomi uzmanı olduğunu söyleyen ekonominin acaba E’sinden haberi var mı? Yeterli. Teşekkür ederim. Dünyada besin ürünleri şu anda ucuzluyor. Yunanistan’da biftek ne kadar biliyor musunuz? Bizim parayla 162 lira. Biftek. Demek ki üretiyor onlar. Biz de bol bol beton ürettik Türkiye’de.
Tele1
Sedat Peker uzun süren sessizliğini bozdu! Bakın ne için
Tehditler savuran Sevda Noyan, 10 Kasım'da Atatürk'e hakaret etmiş!
Çakıcı’dan Sedat Peker’e 'Sus' mesajı
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro 'Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetçi geleneğine selam olsun'
Türk lirası, AKP iktidarı boyunca yüzde 80'den fazla değer kaybetti!
Ali Yücel’den Sinan Ateş davasında kayıp delil iddiası: "Tırnak parçası bile kaybolmaz!"
Dolar 10 TL'yi görünce sosyal medya Berat Albayrak bombasını patlattı!
Üçüncü Köprü ve Avrasya Tüneli sokağa çıkma yasağında da para kazanmaya devam etti!
Asgari ücret toplantısıyla ilgili yeni açıklama
Bakan Koca açıkladı: 22.345 yeni vaka tespit edilirken, 118 kişi hayatını kaybetti, 32.364 kişi sağlığına kavuştu!
AKP'li Yiğit Bulut'un aylık gelirinin 200 bin TL olduğu ortaya çıktı!
İran Cumhurbaşkanı, heyette bulunan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın elini sıkmadı
AKP'li vatandaştan olay yaratacak Mansur Yavaş yorumu!
Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarı davasında 8 kritik isim!