Adana'da bir yurttaş, dün sabah saatlerinde TarsusAdana istikametindeki Çukobirlik tesislerinin önünde kendini yakmak istedi.
Cumhuriyet'ten Sinem Nazlı Demir'in haberine göre 'İşsizim, açım. Dayanacak gücüm kalmadı' dediği iddia edilen yurttaşı, çevrede geniş güvenlik önlemi alan emniyet mensupları sakinleştirmeye çalıştı.
İkna çabaları sonrası karakola ifade vermeye götürülen yurttaş, serbest bırakıldıktan sonra, işlek bir yola kendisini atarak intihar etti ve olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çukobirlik fabrikasında çalışan ve işe gittiği sırada olaya şahit olan Y.A., polisin yurttaşı uzun çabalar sonucu ikna ettiğini ve karakol çıkışında yanında ağabeyinin de olduğu halde intihar ettiğini belirtti.
Gerçek Gündem
MHP'nin kilit isminden cezaevindeki CHP'li başkana övgü12 izlenme
Mimar olan Mehmet Büyükekşi mimarlık dışında her işin yönetiminde40 izlenme
Yandaş yazardan Atatürk'e ve Anıtkabir'e çirkin sözler!266 izlenme
Bahçeli'nin masasında FETÖ dergisinin ne işi var!806 izlenme
Çamlıca Kulesi'ne yıldırımın düştüğü anlar anbean kaydedildi27 izlenme
1979'da İran da 'evet' demişti ! Sonra ne mi oldu ? İzleyelim...1156 izlenme
Fuhuş operasyonuyla gündem olan Esra Rabia Ünal'a tarikatçı Hüseyin Çevik'ten tepki: "Sen o başörtüyle Müslümanları yoldan çıkarıyorsan seni acı bir ölüm bekliyor"39 izlenme
Depremde 56 kişiye mezar olmuştu: Hatay Valiliği kamu görevlilerine soruşturma izni vermedi27 izlenme