Adana'da bir yurttaş, dün sabah saatlerinde TarsusAdana istikametindeki Çukobirlik tesislerinin önünde kendini yakmak istedi.
Cumhuriyet'ten Sinem Nazlı Demir'in haberine göre 'İşsizim, açım. Dayanacak gücüm kalmadı' dediği iddia edilen yurttaşı, çevrede geniş güvenlik önlemi alan emniyet mensupları sakinleştirmeye çalıştı.
İkna çabaları sonrası karakola ifade vermeye götürülen yurttaş, serbest bırakıldıktan sonra, işlek bir yola kendisini atarak intihar etti ve olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çukobirlik fabrikasında çalışan ve işe gittiği sırada olaya şahit olan Y.A., polisin yurttaşı uzun çabalar sonucu ikna ettiğini ve karakol çıkışında yanında ağabeyinin de olduğu halde intihar ettiğini belirtti.
Gerçek Gündem
Murat Kurum’un gafları bitmiyor! Bu kez canlı yayında trafik suçunu itiraf etti31 izlenme
Atatürk’ün o sözü Vasiyet Odası’ndan kaldırıldı!37 izlenme
İktidar tetikçiliğine soyunan yerel gazeteciden Zeydan Karalar'a kayyum tehdidi!98 izlenme
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Ülker Bisküvi'ye 75 milyon Euro'luk kredi32 izlenme
İsrail ordusu mülteci kampını vurdu! En az 100 ölü var37 izlenme
Mehmet Uçum Saraçhane'den de dış güçler çıkardı28 izlenme
SSK, Bağ-Kur ve tüm emekliler ile memurlar için geri sayım başladı! Kim ne kadar maaş alacak, rakamlar netleşiyor22 izlenme
Sarıyer’de veliler okulun tahliye edilmesi kararına tepki gösterdi!80 izlenme