Sahabiye Mahallesi’de CHP il binası altında yer alan Kocasinan ilçe binasına dün saat 21.00 sıralarında saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ilçe binasının camlarını kırarak içeri girdi. Saldırıyı gerçekleştiren zanlının, içeride yazıcılara, masalara, duvarlara, asılı fotoğraflara, masalara, bilgisayarlara zarar verdi belirtildi. Olay sonrası soruşturma başlatan polis güvenlik kamera görüntülerini de yakın takibe aldı. Diğer yandan yere damlayan kan izleri de dikkat çekti. Saldırganın camı kırarken yararlanmış olabilecekleri şüphesi üzerinde duruluyor.
CHP İl Başkanı Ümit Özer, parti çalışmaları için Ankara’ya gittiği sırada olayın haberi verildiğini ve yoldan döndüğünü ifade ederek, “Güvenlik kamerası görüntülerine göre dün akşam saat 21.00’de saldırgan ilçe teşkilatımıza camları kırarak giriyor ve tüm elektronik eşyalara, etrafa, mutfağa zarar veriyorlar. Polis şu an araştırıyor. Bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Hiçbir alçaklık bizi ilkelerimizden, mücadelemizde geri döndüremeyecek. Sonuna kadar halkımız için, ülkemiz için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan, saldırı olayının ardından harekete geçen polis, Özgür T.’yi gözaltına aldı. Psikolojik sorunları olduğu ve madde kullandığı ileri sürülen zanlıyla ilgili soruşturma sürüyor
Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA)
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kayseridechpilcebinasinasaldiri2773467/?fbclid=IwAR0pfC8RR1GtLns1Z_hpxShmJnI20TtTg67CSEF6MZILvtB0IGxzZZACr7s
Yabancıdan rekor çıkış: İmamoğlu operasyonu yabancıyı kaçırdı24 izlenme
Muharrem İnce'den AKP'lilere zor soru 'Bugüne kadar Atatürk demeye neden sakındınız ?'1789 izlenme
Gerici Akit Turkcell reklamındaki Atatürk’ü bile sansürledi!35 izlenme
AKP, işten atıp gözaltına aldığı Erdoğan Canpolat'ı gizlice parti üyesi yapmış!93 izlenme
Berat Albayrak'ın '2019'da 2.5 milyon yeni istihdamı hayata geçireceğiz' sözüne vatandaştan cevap geldi !967 izlenme
İşkencedere’de gece yarısı çadır operasyonu!43 izlenme
Türkiye ve Yunanistan Arasındaki Gerilim Tırmanıyor! Atina'da Yaşanan Olay Büyük Tartışma Yarattı!43 izlenme
Atatürk Marx'ın Kapital'ini kimden öğrendi?158 izlenme
Timur Soykan yazdı: Sinan Ateş cinayeti öncesi 4 günlük keşif
CHP'li Ahmet Akın: "EPDK’nın elektrik zammı kararını yargıya taşıdık"
7 tane ineğini kestiren çiftçi: "7 tane ineğimi kestirdim. Yem alamadım yem... 30 lira mazot, ne yapacağız biz? Öldük artık. Kurtar bizi Meral Abla kurtar!"
Kız kardeşine cinsel istismar sanığı ağabeye 30 yıl hapis: Ailesi şikâyetçi olmadı!