Urla Kaymakamlığı tarafından toplanan yardımlar, Urla Afet Yardım TIR'ı olarak yola çıktı, AKP Urla İlçe Teşkilatı araca kendi pankartını astı. Haberi duyuran CHP'li Murat Bakan, "Utanmazlar" diyerek tepki gösterdi.


Twitter hesabından olaya ilişkin fotoğrafları paylaşan Murat Bakan, AKP'ye tepki gösterdi.
CHP'li Bakan, paylaşımında şunları söyledi: "Urla Kaymakamlığı tarafından toplanan yardımlar 35 UCA 52 plakalı yardım aracı ile Urla afet yardım tırı olarak yola çıkıyor, yolda önündeki pankartı Akp Urla ilçe teşkilatı olarak değiştiriyor arlanmaz, utanmazlar."

Yeniçağ
‘Büyüyünce sana oy vereceğim’ diyen çocuğa İmamoğlu’ndan anlamlı yanıt!196 izlenme
Erdoğan'ın bakanlık teklifini reddeden Mehmet Şimşek, Kılıçdaroğlu'nun kampanya videosunu beğendi! Şimşek daha sonra beğenisi geri çekti42 izlenme
Domates ve meyve fiyatlarında 8 yılın rekoru25 izlenme
İBB Medya A.Ş.'ye polis baskını13 izlenme
Enflasyon canavarı hortladı, AKP sürekli para basıyor! Darphane enflasyon canavarına yetişemedi, sınavsız işçi takviye edecek33 izlenme
Tutuklanan Ümit Özdağ'dan çarpıcı açıklama: "Tek endişem, Kozinoğlu gibi suikasta uğramak"17 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı14 izlenme
Muğla'da skandal afiş! Valilik 'Cumhuriyet' yazamadı!11 izlenme
Maaş zamlarını %15’e çektiler
Kaşıkçı tepkisi uzun sürmedi! Suudilerle 50 milyar dolarlık sözleşme imzalandı
Sivas’ta bir genç kadının ‘Türkiye’de kadın olmak’ isyanı: “Durakta abimi bekliyorum. Bir tane araba 150’nci kez önümden geçiyor. Şu an tekrar geldi yavaşlıyor. Dönüp duruyor”
Turhan Çömez’i AKP’li vekil sanıp 200 dönümlük mera arazisinin Mısırlılara satışını anlattılar: "Erdoğan’a minnettarız!"