Türkiye’de ve yurt dışında kullanılan oylar sonucunda 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylar yüzde 50’yi geçemeyince seçim ikinci tura kaldı. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yarışacak.
İkinci tur seçimi için yurt dışındaki seçmenlerin oy kullanma işlemi başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanılan Katar Doha’daki büyükelçilikteki kaydedilen görüntüler tepki çekti. Gazeteci Murat Ağırel’in paylaştığı görüntüde, Arap uyruklu çok sayıda seçmenin Türkiye’nin kaderinin belirleneceği seçimlerde oy kullandığı görüldü.
Ağırel, paylaşımına “Burası Katar Doha Türk Büyükelçiliğimiz. Türk vatandaşlarının yanı sıra Araplardan da Türkiye’deki seçimlere yoğun katılım var!” notunu düştü.
Tele1
EYT’linin maaşında gecikme itirafı
Narin'in köyündeki imam açığa alındı! Telefonundan müstehcen görüntüler çıkmıştı
Camiler ibadet yeridir oyun alanı değildir!
İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem! Yıkılan binalar var!
Trabzon'daki skandalla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Mikrofonu çocuğa Erdoğan veriyor 'Al bunla söyle'
Yenidoğan çetesi davasında tüyler ürperten rapor: 3 bebek ölüme gönderilmiş
İşte dehşet odası: Çocukları yıllarca burada istismar etti!
İŞKUR önünde soyunan işçi Battal Sağır eylem yaptı 'İşçiyim ben işçi, aç işçi !'
Narin üç gündür kayıp: 10 bine yakın araç arandı
Divriği madenlerinde ne ses ne nefes var