AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad ElSani'nin katılımı ile iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı. Anlaşmalar esnasında masada bulunan FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın ortaklarından olan Fettah Tamince'nin bulunması tartışmalara yol açtı
Törende 10 anlaşmanın yanı sıra ortak bildiriye de imza atıldı.
OdaTv'nin haberine göre İstinye Park Hisselerinin Devrine Dair Anlaşma’ya Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Katar Yatırım İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Mansur bin İbrahim El Mahmoud, Haliç Altın Boynuz Projesine Yapılacak Potansiyel Ortak Yatırıma İlişkin Mutabakat Zaptı’na Haliç Altın Boynuz Marina Turizm Gayrımenkul İnşaat Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ile Katar Yatırım İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Mansur bin İbrahim El Mahmoud imza attı.
Rixos Otelleri'nin sahibi Tamince, bir dönem FETÖ'cülerin içerisinde yer aldığını itiraf etmiş ve “FETÖ üyeliği”nden hakkında bugüne kadar 4 soruşturma yürütülmüştü. FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın ortaklarından olan Fettah Tamince, hakkındaki FETÖ soruşturmalarından kurtarılmasıyla sık sık gündeme gelmişti. Tamince ayrıca son günlerde otellerinden birinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren Burak Oğraş'ın haberleriyle gündeme geldi.
Öte yandan, Tamince, kişisel Instagram hesabından söz konusu toplantının fotoğrafını paylaşırken, paylaşımına, "Sn. Cumhurbaskanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emir’i Seyh Temim Bin Hamed El Sani’nin huzurlarında Katar Devlet Yatırım Fonu ile Tersane İstanbul projemizde birlikte yatırım yapma protokolunu imzaladık, hayırlı olur inşallah" notunu düştü.

Ünlü gazeteciden Erdoğan yorumu 'Şapkadan tavşan çıkarma ihtimali yok, çünkü Erdoğan tüm tavşanları öldürdü!'41 izlenme
İBB Meclisi'nde yapılan oylamayı CHP'li aday kazanınca AKP'li üyeler meclisi böyle terk etti18 izlenme
AKP’lilerin Espressolab nöbeti: Bu kez sıra Mustafa Elitaş'ta24 izlenme
Türk kadınına rahat yok! Sokakta plajda her yerde taciz etmeye, gizli çekim yapıp paylaşmaya devam ediyorlar!183 izlenme
Sağlık çetesini çökerten ihbar ortaya çıktı21 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz 444 ihaleyi inceledi: "İstisna genel oldu"40 izlenme
'TÜİK’ten itiraf' iddiası: Hissedilen enflasyon yüzde 129!46 izlenme
Ağaca bile tahammülleri yok! Küçükçekmece'de yılbaşı ağacına 'baltalı' saldırı!25 izlenme
Atatürk ve Cumhuriyet'e 'düşmanlıkları' tescillendi!
Bu Görüntüler Sosyal Medyayı Salladı ! Erdoğan'ın elini sıktı, yüzüne sürdü 'İslam'da yeri var' diye açıklama yapıldı !
Ülkesine geri dönen Suriyeli: "Asker olacağım. Sizi çok seviyorum, sizi çok özleyeceğim, bay bay"
Şatafatlı makam odasıyla gündeme gelmişti: Özgür Özel'den CHP’nin 1.2 milyar lira borçla devraldığı Yunusemre Belediyesi'ne ziyaret