Ateistlerin Müslümanlara göre Kuran’a daha uygun yaşadığını söyledikten sonra görevinden uzaklaştırılan ilahiyatçı Cemil Kılıç, İmam Hatip Lisesi öğretmeni ile yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabından duyurdu.
Kılıç twitter hesabından, “Yıllarca AKİT GAZETESİ okumuş, abone olmuş, abone bulmuş, kapı kapı gazeteyi dağıtmış bir İHL öğretmeni ile biraz önce konuştum. AKİT’i bırakalı 3 yıl olmuş. Artık oyumu CHP’ye vermekten başka çarem kalmadı dedi. Kendisi tefsir uzmanıdır. İlginç değil mi?” tweetini paylaştı.
İBB, milyarlık mülklerini AKP’li belediyelerden geri alıyor!37 izlenme
Atatürk'ün hatırası yine çöpte!225 izlenme
Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanmıştı: Eda Saraç tahliye edildi!16 izlenme
Özel Güvenlik, İTÜ'de barınma hakları için 'barınamıyoruz' nöbetine başlayan üniversite öğrencilerine saldırdı!51 izlenme
Kılıçdaroğlu'na linç girişimi davasında gerekçeli karar: 'Gelecekleri düşünülerek' cezalarında indirim yapılmış!39 izlenme
‘EYT nedeniyle acil satılık’39 izlenme
SGK’yı kim batırdı ? Kılıçdaroğlu ile Erdoğan dönemi kıyaslaması !727 izlenme
İşte bugün seçim olsa AKP yüzde kaç oy alacak?580 izlenme