Türk lirasının değerinin düşmesi ve artan enflasyon ile yurttaşları olumsuz etkiledi. Buna göre yıllık tüketici enflasyonu yüzde 78,62’ye yükseldi. Esnaflar yaşanan durumdan olumsuz etkilendi. Mersin’de dükkanına pankart asmak isterken gözaltına alınan Oktay Avcu, ekonomik krizin etkileri nedeniyle iş yerine davul ve zurna eşliğinde ve Erdoğan’ı protesto ederek kapanış töreni düzenledi.
Mersin’de polisler tarafından, “Her yer açlık, her yer işsizlik, her yer korku, her yer adaletsizlik, her yer sindirilmişlik, her yer umutsuzluk ama her yer korkmuyoruz” yazılı pankartı asması engellenen esnaf Oktay Avcu, bozuk para dolu plastik kasasını yere atarak “Ecevit’e kasa atanlar bugün bu ülkenin gerçeği bu. Ben de bu kasayı Erdoğan’a atıyorum. Ekonominin kitabını yazdım diyenler ekonominin E’sinden anlamıyor” demişti. Eylem sonrası gözaltına alınan Avcu, tutuklama istemiyle çıkarıldığı mahkemede bir gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Tele1
Bekçilerden bir tekme tokat gözaltı daha!
Şırnak’tan acı haber! 2 asker şehit oldu
AKP'lilerin en çok merak ettiği anket ve büyük soru: Erdoğan gidiyor mu?
İmamoğlu’nun mitingine saldırıda gözaltına alınan uzman çavuş kovuldu
Financial Times: “Erdoğan’ın büyükelçi hamlesi TL üzerindeki baskıyı artırıyor”
Murat Çalık'ın annesi Gülseren Çalık gözyaşları içinde güçlükle seslendi: "Oğlumu kaybetmek istemiyorum. Yeniden o zor tahlillerin yapılmasını istemiyorum"
Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta anlattığı tarihi maçın perde arkası gün yüzüne çıkıyor
Mansur Yavaş, Gökçek dönemindeki 80 yolsuzluk dosyasını tam açıklayacaktı ki AKP ve MHP'liler salonu terk etti!
ABD'ye ait yakıt ikmal uçağı düştü
İlahiyatçı Cemil Kılıç'tan doların yükselmesine flaş yorum!