Türkiye’de ekonomik kriz vatandaşlar tarafından derinden hissediliyor. Marketlerde ve pazarlarda kilogram yerine artık gram ve tane işi dönemi başlamış durumda.
Bir taraftan bu durum yaşanırken diğer taraftan da israf ve sorumsuzca davranışların ise ardı arkası kesilmiyor. İstanbul Pendik'te bulunan bir market zincirinde çalışanların kasalar dolusu domatesi çöpe attığı görüldü.
Görüntülerdeki domateslerin tarihlerinin geçip geçmediği henüz bilinmezken, paylaşılan görüntülerde çürük olmadıkları yorumları yapıldı. Sosyal medyada defalarca paylaşılan görüntüler çok konuşulurken, market zincir çalışanlarının yaptıkları ise tepkilere neden oldu.
Yeniçağ
Genç işsizlerin uzun kuyruğu! Hukuk ve iktisat mezunları zabıta olmak için yarışacak!
AKP'nin 'Adalet' anlayışı! AKP’li başkanların dosyaları rafa kalktı!
Bakan Koca açıkladı: Vaka sayısı 38 bin 226, vefat sayısı da 812 oldu!
İthal çöpümüz eksikti!
Böyle zam görülmedi! Akaryakıtta tabela yerinden oynayacak
Bir dönem Türkiye'nin en büyük 100 ihracatçısı arasında olan Türk tekstil devi iflas bayrağını çekmek üzere... Yüzlerce çalışan işsiz kalabilir
Erdoğan Ekvator'da protesto edildi 'Erdoğan Suriye'yi öldürüyor' pankartı açıldı !
Benzine zam geliyor!
7 yeni cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımlandı
İsveçli gazeteci ile röportaj sırasında sorduğu soruya sinirlenenCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, röportajı yarıda kesti.
Depremden tam 1 yıl önce... Erdoğan, İskenderun'da 6 mahallenin ‘riskli bölge’ ilanlarını kaldırmış
Ölüm tehditleri havada uçuşuyor!
Ünlü iktisatçı Erdoğan'a seslendi: Ümmet seni terke başladı
Mehmet Şimşek'in "Suriyeli kardeşlerimiz bu toprakların esas bileşenidir" dediği ortaya çıktı!