Bolu’daki Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yer alan Grand Kartal Otel’de 78 kişinin can verdiği yangın felaketine ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturmayı altı cumhuriyet başsavcısı yürütürken 11 kişi de gözaltına alındı. Bolu’dan gelişmeleri aktaran tv100 muhabiri Fatih Poyraz soruşturma dosyasından yeni detayları aktardı.
Yangının çıkış noktasının otelin dördüncü katında bulunan restoran bölümünden çıktığının kanıtlandığını bildiren tv100 muhabiri Fatih Poyraz'ın aktardığı bilgiler şöyle:
"Yangına ilişkin ihmaller zinciri konuşuluyor. Normalde yangın sırasında yağmurlama sisteminin otelde hiç olmadığı soruşturmada ortaya çıktı. İçerde iki yangın merdiveni olduğu ifade edilmişti. Ancak birisinin iç bölümde olduğu tespit edildi. İçeride bulunan merdiven mutfak hizasında olduğu için adeta bir baca görevi gördü."
"Cenazelerden alınan kan örneğinde karbondioksit gazı tespit edildi. Bu tespit, kişilerin zehirlenerek vefat ettiğini ortaya çıkardı. Kişilerin vücut bütünlüğüne dair söylentiler var. Vefat edenlerin vücut bütünlüğünün korunduğu açıklandı."
Kaynak: tv100
Gerçek Gündem
Bugünler için alınmıştı, orman yangınları sırasında kayboldu
Her şey sil baştan... 1 Ocak'ta emeklilik hayaline de zam!
Ensar Vakfı'ndan bir skandal daha!
CHP'li vekil ifşa etti! İşte çift maaş alan belediye başkanları!
Narin cinayetinde flaş gözaltı dalgası: Anne, baba ve kardeşler dahil 21 kişi gözaltına alındı!
İşte parti devleti fotoğrafı: Bakan, AKP'liler, Bürokratlar var muhalefet yok!
Narin'in Yengesi Hediye Güran hakkında yeni gelişme
Deprem bölgesindeki Kızılay ilk yardım merkezinin kapısına kilit vurulmuş
Torba tekliften işçinin rapor parasına göz diken iktidar çıktı!
Varlık barışı yürürlükte: 20 yıl vergi yok paranın kaynağını soran da yok!
Sokak röportajında konuşan bir vatandaş: “Başörtümü AKP için takmıyorum. Oyumu Ekrem İmamoğlu’na vereceğim çünkü biliyorum ki çalmıyor”
Kılıçdaroğlu: Cuma günü satılan 450 milyon dolar kime satıldı, voliyi kim vurdu?
Asgari ücretle inşaatta çalıştığını söyleyen vatandaş: "Şükret, nereye kadar şükür? Valla ben şükretmiyorum arkadaş bu sisteme"
Esenyurt ve Alanya en fazla konut satılan ilçeler oldu