İnsan Haklarından Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, DW'nin Conflict Zone programında Kan Friedman'ın sorularını yanıtladı.
Kan, Friedman’ın, Deniz Yücel ile ilgili sorusu karşısında ise yanıt veremedi. Friedman’ın tepkiyle "Deniz Yücel niçin son bir yıldır cezaevinde? Dava açılmadan, iddianame hazırlanmadan, mahkemeye çıkarılmadan" demesine Ravza Kavakçı Kan, “dosyalar ve içindeki deliller savcılığın elinde” diyerek karşılık verdi.
Saray 8 ayda 8.3 milyar lira harcadı, CHP sordu: "Sizin orada herkes kestane balı, manda yoğurdu mu yiyor?"
CHP İstanbul seçimi için iddianame: 10 kişiye 3 yıla kadar hapis istemi
Merkez Bankası'ndan karar: Düşen faizlere müdahale geldi
Diyarbakır'da yoldan geçen bir araçtan atılan sigara izmariti buğday tarlasında yangın çıkardı, 700 dönümlük tarla 45 dakikada kül oldu!
CHP'li Tuncay Özkan'dan Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Mahir Ünal'a sert tepki! "Habur’da seyyar mahkeme ile terörist aklayan sen, orduya, yurtseverlere Fetullahçılar ile kumpas kuran sen..."
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yılbaşı kutlamalarına yasak!
Devlet alacağı kesti, müteahhitler mahkemeye gitti!
AKP Genel Merkez yöneticisi ihaleyi kaptı!
İzmir'de ormanları küle çeviren yangının itfaiye raporu ortaya çıktı! İşte felaketin sorumlusu
Bir ihale haberi: AKP'li başkanın 'amcazadeleri' kazandı!
Atatürk'ün mirasına sahip çıkılmayacak mı? Savorona'ya ait eşya açık artırmaya çıktı!
Feyza Altun'dan büyük iddia: "Polatgiller’i savunsun diye ‘yandaş’lara yatırım yapıldığını düşünüyorum"
Suriyeliler boğazını kesmişti Yaşama tutunamadı
Erk Acarer açıkladı: "Sedat Peker'in basın danışması olarak bilinen Emre Olur'un iddianamesi hazırlandı"