AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Ağustos’ta İstanbul Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar'ın yaşadığı mağduriyet, İstanbul Üniversitesi'nin "duyurular" sayfasında yayınlandı.
Söz konusu metinde, Zülfikar ile ailesinin bir otelde rezervasyon yaptırdığı, ancak saatlerce odalarına giriş yapabilmek için sıra bekledikleri aktarıldı.
Otel yönetiminin özrünün yeterli bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Otelin sahibinden ve Genel Müdürlüğünden kuru bir özürden ziyade misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarını ve bu hatayı Rektörümüz nezdinde telafi edecek bir tutum sergilemelerini beklediğimizi duyururuz" denildi.
"Konya Dedeman Otel Hakkında Basın Açıklaması" başlığıyla yayınlanan metinde şu ifadeler yer aldı:
"'Geleneksel Dedeman Misafirperverliği' sloganı ve ilkesi ile hizmet veren Dedeman Otel zincirinin Konya Otelinde maalesef 17.12.2023 tarihinde hiç de hoş olmayan ve büyük üzüntü duyduğumuz bir hadise vuku bulmuştur… Önceden oda rezervasyonu yapıldığı ve konaklamayla beraber varış ile ilgili tüm detayları bildirildiği halde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar ve ailesi sabahın erken saatlerinden akşam 17:00’ye kadar bekletilerek mağdur edilmiştir. Ancak akşam saatlerinde 'geçici oda' verilebilmiştir.
Bu durumu 'Konya’nın en yoğun günü' açıklaması ile geçiştirmek ise kabul edilemez bir açıklamadır… Profesyonelce hizmet veren marka otellerin başarısı ve misafir ağırlama farkları zaten bu tür yoğun ve dolu zamanlardaki planlama ve maharetleri ile belli olur…
Dedeman Konya Otelinin sahibinden ve Genel Müdürlüğünden kuru bir özürden ziyade misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarını ve bu hatayı Rektörümüz nezdinde telafi edecek bir tutum sergilemelerini beklediğimizi duyururuz..."
KRT
İndirim sevinci kursakta kaldı: Akaryakıta yeni zam geliyor31 izlenme
MHP’li belediyenin kayıp araçları: 22 tane araba buhar oldu50 izlenme
Motokuryenin katili elini kolunu sallayarak gitti: AKP'nin Somali sevdasının altında ne var?52 izlenme
CHP'li vekil önce isyan etti sonra İstanbulluları uyardı! “Dereyi geçene kadar indirim, geçtikten sonra bindirim”87 izlenme
Özgür Özel Kastamonu'dan seslendi: 'İktidar yürüyüşümüzü durdurmak için bir yol bulurlarsa...'21 izlenme
Mera yoksa ot, ot yoksa ucuz et yok!143 izlenme
‘Kefen parası’ resmen Hazine’ye aktarıldı!144 izlenme
'550 milyon TL harcadılar ama o fidanlar tutmaz'247 izlenme
Eski AKP'li vekil, ülkeyi ne hale getirdiklerini itiraf ediyor 'Bu ülke bizim varlığımızla kâbusa dönüştü !'
Kızıl Goncalar'dan olay yaratan fragman: "Bütün tarikatler ve cemaatler kapatılmalıdır... Kanser hastasına aspirin veremezsiniz"
Engin Özkoç: Bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı?
Kan merkezi AKP’nin seçim bürosu oldu!