Gün geçmiyor ki bir vatandaşın AKP hükümetine isyanı kameralara yansımasın. Sosyal medyada gündem olan son röportajda bir kadın AKP hükümetinin ekonomi ve mülteci politikalarını eleştirdi.” Bu düzen değişmeli ” diyen kadın “Bıktık bıktık! Yeter artık! Yeni iktidar gelmeli” dedi.
Kayyum atanan Şişli'de kent lokantaları açılamadı
Yılmaz Özdil ÖSYM'nin yeni adını açıkladı! Öğrencilerin bundan sonra nasıl alınacağını da duyurdu
Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu! İşte şoke eden ifade
Lübnan’dan İsrail’e füzeli saldırı! İsrail karşılık verdi
Tarkan İzmir konserinden aldığı para ile yurt yapacak!
Yeni ekonomi uygulamaları ekmek kuyruklarını eritemedi! Vatandaşlar soğuk havaya rağmen saatlerce kuyrukta bekledi!
AYM, 'Tayfun Kahraman' kararının gerekçesini açıkladı
Ambargo devam ediyor: THY, İBB'nin suyu Hamidiye ile anlaşmasını bitirdi
Rusya'nın Ukrayna sınırındaki Belgorod bölgesinde Rus ordusuna ait askeri üste yangın!
Dış politikada yeni dönem: U-dönüşü
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Venezuela'dan peynir ithal edilmesine isyan etti! Venezuela mı daha yakın, Balıkesir mi?
İmamoğlu'ndan Akın Gürlek'e 'İtirafçı' tepkisi! "Tüm bunların siyasi olduğunu bizzat kendileri açık ediyor"
Gurbetçiler AKP ile tanışmış ! SGK, prim toplayıp emekli yapmış, 4 yıl sonra maaşları kesip 'Emekliliğiniz iptal' deyip paraların üzerine yatmış !
ABD’nin askeri dergisi Atatürk için böyle dedi "Gelibolu kayası, parlak zekâ ve kuvvetli irade"