Kahramanmaraşlı depremzede, Erdoğan'ın tehditvari sözlerine tepki gösterdi: "% 70 oy aldığı Maraş’a da maalesef bir şey gelmedi"

28 izlenme 06 Şubat 2024
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay ziyareti sırasında yaptığı 'Yerel yönetimle hükümet el ele vermediği sürece bir şey gelmez' açıklamasına, Kahramanmaraşlı depremzede vatandaşın sert tepkisi: '%70 oy aldığı Maraş’a da maalesef bir şey gelmedi.

Kahramanmaraş'ta yaşayan bir depremzede vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara sert bir şekilde tepki gösterdi. Erdoğan'ın "Yerel yönetimle hükümet el ele vermediği sürece bir şey gelmez" sözlerine atıfta bulunan vatandaş, bu ifadelerin Kahramanmaraş'a %70 oy aldığı halde bir şey gelmediğini gösterdiğini belirtti.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Haluk Levent'ten Migros açıklaması: "Arabulucu oldum, sorunlar çözüldü" Bakan Ersoy’dan yanıt bekleyen sekiz soru Dün resmen başladı: Almanya’da Türklere Mavi Kart’ın yolu açıldı! Kabul edilecek mesleklerin tam listesi belli oldu Suudi Arabistanlı yetkili isimden Türk mallarına boykot çağrısı! Bu adama kim cevap verecek?