Kahramanmaraş'ta aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.
Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Elmalar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki aile, oy verme esnasında birbirleri ile karşılaştı. Oy verme işlemi sırasında çıkan tartışma büyüyerek taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken, kavga vatandaş tarafından cep telefonu ile anbean görüntülendi.
Kavga sonrasında bölgeye jandarma ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Kavgaya, biber gazı ile müdahale eden jandarma ve çevik kuvvet ekipleri, mahallede yeni bir kavganın yaşanmaması için alanı güvenlik önlemi aldı.
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHA
sondakika.com
Ortaya çıktı! TÜBİTAK, koronavirüs projesini ‘matematik’ projesi diyerek geri çevirmiş!110 izlenme
Asgari ücretli vergi veriyor, aylık 13.845 lira alan Cumhurbaşkanı danışmanları vergiden muaf!111 izlenme
İstanbul Ticaret Borsası Başkanı: Soylu’yu protesto edenler Pontus114 izlenme
Fatih Portakal’dan asgari ücret önerisi48 izlenme
Danıştay’dan ‘AKP vakfı’na dokunulmazlık!181 izlenme
Cumhurbaşkanı'na hakarette son durum! 'Gözümde çip var, yüz tanımayla herkesi görüyorum' diyen kişiyi tutukladılar17 izlenme
Narin cinayetinde kahreden gerçek! Baba Arif Güran incelenmesi için ısrar etmişti, Jandarma açıkladı: Meğer…92 izlenme
‘Türkiye’mizin Kahraman Kadınları’ etkinliği için 777 bin TL harcanmış!56 izlenme
Bakan Koca kritik tabloyu paylaştı: 23.948 yeni vaka tespit edildi, 26.175 kişi sağlığına kavuşurken, 201 kişi hayatını kaybetti!
Türkiye'nin ilk kamyon üreticisi 62 yıllık dev firma iflas etti
Atatürk'e ve Cumhurbaşkanına Hakaretten 5 Kişiye Soruşturma
VIP rezalet! Lüks yalıdaki uyuşturucu partisinde şok detaylar