Kahramanmaraş depreminde zarar gören binalardan biri tek bir darbe ile yıkıldı diğeri ise korna sesleriyle yerle bir oldu

33 izlenme 04 Kasım 2023
Reklamlar

Kahramanmaraş depreminde zarar gören binalardan biri tek bir darbe ile yıkıldı diğeri ise korna sesleriyle yerle bir oldu. İşte o anlar.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerde hasar alan binalar tek tek yıkılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7 üzeri iki depremde Elazığ’da yaklaşık 10 bin bina hasar aldı. Ağır hasarlı binaların yıkımı kent genelinde devam ederken, bazı binalar korna sesi ile bazı binalar da tek dokunuşta yerle bir oluyor.

Merkez Rüstempaşa Mahallesi’nde devam eden yıkımlardan birinde 5 katlı bina, yoğun korna sesi ile yıkıldı. Yine aynı mahallede iş makinesi yardımı ile yapılan yıkımda ise 4 katlı bina, kepçenin tek müdahalesi ile yerle bir oldu.Kent genelinde yıkım çalışmaları devam ediyor.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Metiner köşesinden ağladı: Duydukların doğru reisim... Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanıktan kritik ifadeler: "Emniyet müdürleri mafyayla mekânlara çöktü" TÜGVA yöneticisinin ortaya çıkan skandallarla ilgili paylaşımı büyük tepki topladı! Ünlü kahin Baba Vanga, tüm dünyayı etkileyen 'Corona Virüsünü' yıllar önce böyle bilmiş!