Pendik Belediyesi OcakŞubatMart ayları için taşıt kiralama ve personel servisi hizmeti almak üzere 23 Aralık 2022 günü ihaleye çıktı.
İhale; doğal afet, salgın hastalık gibi ani ve beklenmeye durumlar veya tekniği açısından özellik arz eden işlerle başvurulan 21b maddesine göre yapıldı.
Yani belli firmalar özel davet ile ihaleye çağrıldı. İhaleye 3 teklif sunuldu. 20 milyon liralık en düşük teklifin sahibi Jet Kar Turizm Nakliye Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ihaleyi kazandı.

BABAOĞUL İHALALERİN VAZGEÇİLMEZİ OLDU
Şirketin sahibi Yunus Emre Bulut, AKP’den milletvekili aday adayı da olan 15 Temmuz Gazileri Platformu’nun başkanı Erol Bulut’un oğlu. Baba Erol Bulut kamuoyunun gündemine; şarkı sözleri nedeniyle Sezen Aksu hakkında bulunduğu suç duyurusu sonrasında sarf ettiği “Kafalarına sıkarız” ifadeleriyle gelmişti.
Erol Bulut, ortağı olduğu Mavi Yeşil Turizm Şirketi ile yıllardır AKP’li belediyelerden aldığı milyonluk ihaleler ile dikkat çekerken oğul Yunus Emre Bulut da ihaleleri toplamaya başladı. Yunus Emre Bulut’un sahip olduğu Jet Kar Turizm, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı tüm faaliyetlerinde kullanılmak üzere 1 yıllık araç ve iş makinesi kiralama ihalesini 109 milyon 987 bin TL’lik teklifi ile kazanmıştı.
AKP'li Düzce Belediyesi'nin 28 milyonluk, Eyüpsultan Belediyesi'nin 109 milyonluk araç kiralama ihalesini de bu şirket almıştı.
Sözcü
Hükümetten ihracatçıya kuru pastalı tasarruf talimatı14 izlenme
Gözaltına alınan Orhan Aydın’dan ilk açıklama: ‘Kabul edilemez!’81 izlenme
Şüpheli ölümler isyan ettirdi, kadınlar sokağa döküldü34 izlenme
Medipol Üniversitesi'nde çekilen görüntülere tepki: "Burası Afganistan mı?"50 izlenme
Hemşire Ayşegül Terzi’ye saldırıya mahkemeden indirim kararı!128 izlenme
Yerel seçimler: Kesin aday listeleri açıklandı, sandık kurulları oluşturuldu27 izlenme
TRT'nin Kılıçdaroğlu ambargosuna CHP'den suç duyurusu31 izlenme
Prof. Dr. Ersan Şen'den Erdoğan'a sert uyarı! 'Yargıçlardan, savcılardan elini çek!'163 izlenme
Türkiye, Avrupa’da üniversite öğrencilerine en az mali destek veren ülkeler arasında
Özgür Özel’den yarın görülecek İBB davası öncesi mesaj: "Yargılanmak değil yargılamak üzere Silivri’ye gidiyoruz"
AKP'li Belediye olimpik yüzme havuzunun temelini 'şeyh' ile attı!
337 bin kişi işsiz kaldı