Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, İstanbul’daki AKP’li Bahçelievler Belediyesi, “Kadir Gecesi Organizasyon Hizmet Alım” adı altında bir ihale düzenledi. İhalenin 710 bin 400 TL’ye Sultan Bacı Turizm Hizmetleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne verildiği ve 25 Nisan tarihinde de sözleşme imzalandığı açıklandı.
İhale, Kamu İhale Kanunu’nun “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen olayların” ortaya çıkması durumunda kullanılması gereken tartışmalı maddesinde düzenlenen pazarlık usulüyle yapıldı.
Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre şirketin sahipleri baba oğul Necati Göksu ve Mehmet Göksu. Seyidoğlu Baklavaları sahibi de olan Necati Göksu, 2015’te AKP İstanbul 3. bölge Milletvekili Aday Adayı olmuştu. Göksu aynı zamanda Gaziantep Dernekleri Federasyon Başkanı.
20042009, 20092014 dönemlerinde İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği yapan Göksu, AKP’nin kuruluşundan bu yana parti içinde yer alıyor.
Necati Göksu’nun sosyal medya hesabında AKP Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna’nın beraberindeki heyet ile fabrikalarını ziyaret ettiği fotoğrafı da paylaşmış olduğu görünüyor.
Gerçek Gündem
Bakan Dönmez açıkladı; Elektrik zirvesinden sonuç çıkmadı!51 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Çetelerin devlete 418 milyar dolar borcu var, tamamını tahsil edeceğiz"48 izlenme
Fatma Nur öğretmenin cenazesinde bakan yardımcısına protesto şoku25 izlenme
CHP’den Başsavcı Akın Gürlek hakkında suç duyurusu32 izlenme
AKP'nin yönettiği kentte 36 saattir su yok! Yurttaş isyan etti: "Belediyeden hiçbir hareket yok!"28 izlenme
Özkan Yalım, Özgür Özel'le ilgili yeni ifade verecek22 izlenme
Vahşet! 8 erkek otele götürdükleri kadına tecavüz etti52 izlenme
Cumhur ittifakı kira yardımına zammı vatandaşa çok gördü44 izlenme
Gençten Çok Acı Sözler: "Tutuklanamayacağım cümleler kuramıyorum, korkuyoruz"
Seçim gazı ithal edip maliyetini halka yıktılar
Kanada'da sığınmacı sorununa tepki: "Burası Yemen mi? Burası Suriye mi? Burası Irak mı? Hayır, Kanada. Burası Kanada. Uyan Kanada. İşgal altındasın"
Erdoğan, TÜSİAD'ı hedef aldı: Buram buram demokrasi hazımsızlığı kokuyor